ΝΟ Χανίων-Ολυμπιακός 12-17: Ποιος να τις σταματήσει;

Το «18 στα 18» στην Α1 και το «δύο στα δύο» μέσα στο Σαββατοκύριακο έκανε ο Ολυμπιακός, που πέρασε με 17-12 από την έδρα του ΝΟ Χανίων με τη Χριστίνα Σιούτη να σκοράρει τέσσερα γκολ.

ΝΟ Χανίων-Ολυμπιακός 12-17: Ποιος να τις σταματήσει;

Το «18 στα 18» στο πρωτάθλημα πανηγύρισε, την Κυριακή (7/4) το μεσημέρι, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Μόλις 23 ώρες μετά το «διπλό» (4-15) στην έδρα του ΑΝΟ Γλυφάδας (17η αγωνιστική), οι «θρυλέαινες» νίκησαν με 17-12 τον ΝΟ Χανίων στην Κρήτη, για την 18η «στροφή» της Α1, σε ένα ματς με πολλές αλλαγές από τον Δημήτρη Κραβαρίτη.

Οι «ερυθρόλευκες», που αγωνίστηκαν με αρκετές νεαρές από την ομάδα Νέων Γυναικών, δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες στην έδρα του ΝΟ Χανίων και με πρώτη σκόρερ την Χριστίνα Σιούτη, με τέσσερα γκολ, έφτασαν στη 18η διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Άξιες συμπαραστάτριες η Ελευθερία Πλευρίτου, η Φωτεινή Τριχά, η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και η Στεφανία Σάντα που είχαν από τρία γκολ έκαστη.

Τα οκτάλεπτα: 3-6, 2-4, 3-4, 3-3

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβαντή, Τρουλάκη, Ινάβα 1, Φουράκη 4, Παπασηφάκη, Τσιούγκρη 1, Ζαχαράκη, Καβαγκούτσι 5, Ιγνατίου, Κουνδουράκη, Λιοδάκη, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Νίγκρο, Ελ. Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη, Μ. Οικονόμου 1, Τριχά 3, Γρηγορίου, Σιούτη 4, Ελ. Οικονόμου, Σάντα 3, Χέλμη, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κωνσταντοπούλου, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Αουτ