Εθνικός: Διασχίζει τον Ατλαντικό η Αριάδνη Καραμπέτσου

Η Αριάδνη Καραμπέτσου, ένα κορίτσι από τα «σπλάχνα» του Εθνικού Πειραιά από το Σεπτέμβρη θα γίνει μόνιμη κάτοικος Ηνωμένων Πολιτειών αφού αποδέχτηκε την πρόκληση και από την επόμενη χρονιά θα ανήκει στους κόλπους του Μίσιγκαν.

Εθνικός: Διασχίζει τον Ατλαντικό η Αριάδνη Καραμπέτσου

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Εθνικό Πειραιά:

Στο δρόμο που χάραξαν άλλοι και άλλες για το δικό της, μοναδικό και ξεχωριστό μονοπάτι. Η Αριάδνη Καραμπέτσου, το «σπλάχνο» του Εθνικού Πειραιά GOLDFORCE, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής υδατοσφαίρισης ανοίγει τα φτερά της και από το Σεπτέμβρη αναμένεται να γίνει μόνιμη κάτοικος Ηνωμένων Πολιτειών.

Η νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια του «Αυτοκράτορα» που αποτελεί βασικό «γρανάζι» της εκ νέου άνθισης του ιστορικού και κραταιού σωματείου του Πειραιά και της επιστροφής του στην ελίτ της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισής, αποδέχτηκε την πρόκληση που βρίσκεται στην αντίπερα όχθη του ωκεανού και από την επόμενη χρονιά θα ανήκει στους κόλπους του Μίσιγκαν.

Ένα κορίτσι που δεν εγκατέλειψε ποτέ τα όνειρά της. Προικισμένη με ταλέντο αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Συνεπέστατη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, έκανε περισσότερα από όσα «απαιτούνται» και να που το μέλλον την καλεί. Υπό τη σωστή καθοδήγηση των καταρτισμένων προπονητών και προπονητριών, ο Εθνικός Πειραιά GOLDFORCE βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καμαρώνει που τα δικά του παιδιά μεγαλώνουν και μεγαλώνουν όμορφα. Εξάγουν ποιότητα, πολιτισμό και συνθέτουν τις Εθνικές ομάδες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η Αριάδνη Καραμπέτσου προσωποποιεί το όραμα και της φιλοδοξίας του Δημήτρη Κολοβού και των ανθρώπων που τον περιβάλλουν, «τρέχουν» και νοιάζονται καθημερινά για το δοξασμένο αυτό σωματείο.

Ένα κορίτσι-θαύμα, η αρχηγός της Εθνικής ομάδας Νεανίδων η οποία δύο καλοκαίρια πίσω αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του πρώτου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κορασίδων (Κ16) στη Λάρισα (ασημένιο μετάλλιο για την ελληνική ομάδα) ετοιμάζεται να αναδείξει για μία ακόμα φορά την ελληνική υδατοσφαίριση στα πέρατα του κόσμου, να εκπροσωπήσει τη «γαλανόλευκη» σε ένα πληρέστατο πρόγραμμα φοίτησης με αθλητές και αθλήτριες από όλη την υφήλιο. Σε ένα πανεπιστήμιο που φιλοδοξεί να κάνει… γερό μπάσιμο στις καλύτερες ομάδες και στο Water Polo

Το άγνωστο η Αριάδνη δεν τον φοβάται, δεν το φοβήθηκε ποτέ. Με αυτοπεποίθηση στις δυνατότητες της – οι οποίες ξεχειλίζουν – βάζει πλώρη για ένα μέλλον λαμπρό μιας και το πεπρωμένο, της κλείνει το μάτι. Και η επόμενη μέρα στη δική της περίπτωση προμηνύεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς διαφαίνεται ως μία από τις πιο ταλαντούχες αθλήτριες που γέννησε αυτός ο τόπος. Βαριά η παρακαταθήκη.

Φυσικά ο Εθνικός Πειραιά GOLDFORCE που πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τη χαρά της αθλήτριάς του και τους κόπους της που έπιασαν τόπο, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο στο μέλλον της, κάθε άλλο. Ένα σπλάχνο του, ένα δικό του παιδί θα κυνηγήσει το American Dream και ο «Αυτοκράτορας» αισθάνεται απερίγραπτη ευτυχία και τιμή που ένα δικό του κορίτσι θα μεγαλώσει αγωνιστικά και ακαδημαϊκά κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Αισθάνεται παράλληλα και ικανοποίηση πως το πλάνο των ακαδημιών του, υπό την «ομπρέλα» των οποίων προπονούνται και διαπαιδαγωγούνται κατά τρόπον τινά κάτω από τις καλύτερες συνθήκες αρκετά μικρά και πιο μεγάλα κορίτσια, παίρνει σάρκα και οστά. Φυσικά μία θέση και μία «κυανόλευκη» αγκαλιά θα περιμένουν την Αριάδνη για πάντα. Η πόρτα άλλωστε μένει ανοιχτή ακόμα και για το προσεχές μέλλον.

Της αξίζουν τα καλύτερα.