ΑΕΚ-Πανιώνιος 8-7: Με «χρυσό» τέρμα της Λογοθέτη

H Σήλια Λογοθέτη σημείωσε τέσσερα τέρματα κατά του Πανιώνιου, αλλά το τελευταίο της ήταν αυτό που καθόρισε τον νικητή στο ντέρμπυ-όπως εξελίχθηκε- στη Γλυφάδα με την ΑΕΚ να νικά 8-7.

ΑΕΚ-Πανιώνιος 8-7: Με «χρυσό» τέρμα της Λογοθέτη

H Σήλια Λογοθέτη σκόραρε στα 2:05 από τη λήξη και η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 8-7 κόντρα στον Πανιώνιο. Η Ένωση έφτασε τους 15 βαθμούς, στην 9η θέση, έναν λιγότερο από ΠΑΟΚ και Περιστέρι. Ο Πανιώνιος είναι σταθερά στην 6η θέση με 24β. Με την αναμέτρηση ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Οι ομάδες πήγαιναν γκολ-γκολ σε όλο τον αγώνα. Καμία δεν ξέφυγε με περισσότερο από ένα τέρμα. Η ΑΕΚ προηγήθηκε 7-6 στα 4:50 με την Κίρα Κρίστμας, για να ισοφαρίσει σε 7-7 η Ιφιγένεια Μαυρωτά στα 3:22, πριν «μιλήσει» η Λογοθέτη.

ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8-7

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-1, 3-2, 3-2

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου 1, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Μαργαρίτη, Καλαϊτζή 1, Γκίλλα, Λογοθέτη 4, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Λέβιν, Κρίστμας 2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Ασκεβ, Υφαντή, Ιφιγένεια Μαυρωτά 1, Σταυρίδου, Κοτσάφτη-Απέργη, Μαστρόκαλλου, Αρίμα Γιούμι 3, Ευαγγελία Λούδη, Κώτσια 1, Ελένη Πάτερου, Δήμητρα Παπαναστασίου, Δουλή 2, Κάτσιου, Μούζη, Ανδρον. Καραγιάννη.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλος