«Καθάρισε» την ΑΕΚ (19-4) και ετοιμάζεται για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης ο Άλιμος

Εύκολο έργο είχε ο Άλιμος ΝΑΣ που νίκησε στην έδρα του 19-4 την ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

«Καθάρισε» την ΑΕΚ (19-4) και ετοιμάζεται για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης ο Άλιμος

Ο Άλιμος ΝΑΣ πέτυχε ακόμη μια επικράτηση στο ελληνικό πρωτάθλημα - αυτή τη φορά απέναντι στην ΑΕΚ (19-4) και έφθασε τους 31 βαθμούς.

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τα κορίτσια του Πάνου Βέργου μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και πλέον ο Άλιμος ΝΑΣ στρέφει την προσοχή του στο LEN Champions League και συγκεκριμένα στην 5η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, φιλοξενώντας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ.

Από πολύ νωρίς, ο Άλιμος ΝΑΣ παρότι δεν είχε στη διάθεσή του την Ίλσε Κούλχας, έβαλε τα θεμέλια της νίκης απέναντι στην «Ενωση» και προηγήθηκε με 10-2 στο ημίχρονο, με την διαφορά να αυξάνεται όσο περνούσαν τα λεπτά. Αρκετά γκολ στην αντεπίθεση για την ομάδα του Πάνου Βέργου, που κολύμπησε πολύ και δημιούργησε καλές προϋποθέσεις στην κόντρα.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα για ακόμη μια φορά, η αρχηγός του Αλίμου ΝΑΣ, Αλεξάνδρα Ασημάκη, ενώ από τρία σημείωσα οι Ρακιντζή, Κοντογιάννη και Ηρώ Καρυπίδου.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 5-1, 3-1, 6-1

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 1, Κοβάτσεβιτς 2, Ρακιντζή 3, Μελίνα Καρυπίδου 1, Χαλδαίου, Ασημάκη 5, Ζλάτου, Σιγάλα, Μαργαρίτα Μπιτσάκου 1, Βιδάλη, Κοντογιάννη 3, Αρχοντάκη, Βασιλεία Καρυπίδου 3, Θεοφανοπούλου.

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου 1, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Μαργαρίτη, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη 1, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου 2, Πουλοπούλου.

Διαιτητές: Γιώργος Θωμάς, Παναγιώτης Γιαννέλλης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός