Αλεξάνδρα Ασημάκη: «Έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να πετύχουμε μια πολύ καλή θέση στην κατάταξη»

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Ασημάκη ενόψει της πρεμιέρας της Εθνικής Γυναικών στο Παγκόσμιο της Ντόχα (04/02, 11.00). 

Αλεξάνδρα Ασημάκη: «Έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να πετύχουμε μια πολύ καλή θέση στην κατάταξη»

Έξι συμμετοχές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα μετρά η Αλεξάνδρα Ασημάκη η οποία ενόψει της πρεμιέρας της Εθνικής Γυναικών την Κυριακή (04/02, 11.00) με την Γαλλία δήλωσε:

«Η ομάδα μας προέρχεται από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου πέτυχε κάτι σπουδαίο. Κατακτήσαμε το χάλκινο μετάλλιο αλλά παράλληλα και πρώτα από όλα πήραμε το εισιτήριο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ήταν και ο μεγάλος μας στόχος, για πρώτη φορά από το 2008.

Πρεμιέρα λοιπόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πλέον με αντίπαλο τη Γαλλία. Στο διάστημα που μεσολάβησε σίγουρα υπήρχαν συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού και όλα αυτά πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε θετικά ώστε να ξεκινήσουμε και πάλι να χτίζουμε. Κάναμε ένα μικρό σχετικά κύκλο προετοιμασίας για να έρθουμε στο Κατάρ σε μια νέα διοργάνωση με νέους στόχους.

Θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να πετύχουμε μια πολύ καλή θέση στην κατάταξη, γιατί όχι και μια διάκριση. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να το πετύχει αυτό. Βήμα βήμα θα πάμε. Ξεκινάμε με τη Γαλλία, θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες. Έχουμε μελετήσει την αντίπαλό μας, παίξαμε και στο ευρωπαϊκό, προχωράμε».