Αλεξία Καμμένου: «Θα είμαστε έτοιμες» (vid)

Παράπονα εκ νέου για την αμυντική λειτουργία της εθνικής μας ομάδας Υδατοσφαίρισης των Γυναικών και στον αγώνα με την Ολλανδία εξέφρασε η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου.

Αλεξία Καμμένου: «Θα είμαστε έτοιμες» (vid)

H ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου δεν έκρυψε τη πεποίθησή της ότι την κατάλληλη στιγμή «Θα είμαστε έτοιμες να φτάσουμε εκεί που στοχεύουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της μετά τον αγώνα με την Ολλανδία:

«Είχαμε λάθος επιλογές στην επίθεση και εύκολα γκολ στη κόντρα. Κάτι που ξέραμε ότι μπορεί να συμβεί. Πρέπει να αο διορθώσουμε αυτα. Σε κρίσιμο παιχνίδι αν γίνονται αυτά, είναι ανεπίτρεπτο.

Είχαμε βεβιασμένες και λανθασμένες επιλογές και δώσαμε εύκολα γκολ στη κόντρα. Προχωράμε, συγκεντρωνόμαστε, γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη. Πρέπει να διορθώσουμε την άμυνα. Θέλει προσοχή μεγάλη. Δεχτήκαμε εύκολα γκολ από λάθη στην επίθεση. Η Ολλανδία είναι γρήγορη ομάδα και όταν της δίνεις τέτοιες ευκαιρίες με γκολ στη κόντρα είναι δύσκολο να πλησιάσεις στο σκορ.

Ο προημιτελικός πάντα είναι δύσκολος. Έχουμε μια μέρα να πάρουμε ανάσα, να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε. Να δείξουμε με αποτελέσματα που στοχεύουμε πραγματικά. Δε σημαίνει τίποτα η ήττα. Ευτυχώς έγινε τώρα. Θα είμαστε έτοιμες να φτάσουμε εκεί που στοχεύουμε».