Α1 πόλο γυναικών: Το σχόλιο του Αργύρη Θεοδωρόπουλου για τον πρώτο γύρο

Ο προπονητής της Γλυφάδας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος σχολίασε την πορεία της ομάδας του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών.

Α1 πόλο γυναικών: Το σχόλιο του Αργύρη Θεοδωρόπουλου για τον πρώτο γύρο

«Κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας μας θα έλεγα εν συντομία ότι κάναμε μεγάλα βήματα προς το καλύτερο σε ένα διάστημα τεσσάρων μηνών.

Ξεκινώντας από μια φάση προκριματικών Ευρώπης που μας στοίχισε ψυχολογικά αλλά μας έδωσε και τη δύναμη να βελτιωθούμε και να πεισμώσουμε δουλεύοντας αρκετά, ώστε σταδιακά να παρουσιάσουμε άλλο πρόσωπο τόσο στο γκρουπ του Εuro Cup όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπήρξαν άσχημα παιχνίδια με καλά αποτελέσματα και πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια με άσχημα αποτελέσματα που κρίθηκαν στη λεπτομέρεια αλλά επίπονα για εμάς.

Κρατάμε την ανοδική πορεία μας μέχρι τώρα και ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει εφαλτήριο για την συνέχεια μας. Δυστυχώς το μεγάλο κενό του πρωταθλήματος δε είναι τόσο εύκολο για καμιά ομάδα.

Μακάρι αυτή η διακοπή να μην μας επηρεάσει σε μεγάλό βαθμό στη συνοχή μας και χάσουμε πολύτιμο χρόνο μέχρι να την ξαναβρούμε.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου για την μέχρι τώρα προσπάθεια. Να κατανοήσουμε ότι αυτή δε σταματάει ποτέ.

Περιμένω ακόμη μεγαλύτερο ζήλο στον επόμενο γύρο. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και πολλές αθλητικές επιτυχίες για τον σύλλογο του ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ».