Ολυμπιακός – Πανιώνιος 22-3: Χωρίς... φρένα οι «ερυθρόλευκες»

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πραγματοποιώντας μία ακόμα μεγαλειώδη εμφάνιση κέρδισε 22-3 τον Πανιώνιο για την 8η αγωνιστική της Α1.

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 22-3: Χωρίς... φρένα οι «ερυθρόλευκες»

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού συνεχίζει τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκες» μετέτρεψαν σε παράσταση για έναν ρόλο το παιχνίδι τους κόντρα στον Πανιώνιο για την 8η αγωνιστική της Α1 και πήραν τη νίκη με 22-3 στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο.

Μετά το σπουδαίο «διπλό» (10-15) επί της Μεντιτεράνι στη Βαρκελώνη (3η αγωνιστική) και το «τρία στα τρία» στη φάση των ομίλων του Champions League, τα κορίτσια του Θρύλου πανηγύρισαν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα διευρύνοντας έτσι το σερί τους.

Από τέσσερα γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν η Πλευρίτου και η Σιούτη και τρία τέρματα σημείωσε η Μυριοκεφαλιτάκη, ενώ την Κυριακή (12/11) στις 11:00 οι «ερυθρόλευκες» θα δώσουν ένα ακόμη ματς, αφού θα υποδεχθούν τα Χανιά στον Πειραιά, για την εξ’ αναβολής 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 4-2, 8-0, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 4, Μ. Πλευρίτου 1, Σάντα 2, Β. Πλευρίτου 4, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κωνσταντοπούλου, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Άουτ

Πανιώνιος (Αναστάσιος Παπαναστασίου): Άσκιου, Υφαντή, Δροσοπούλου, Πόλιακ, Κοτσάφτη-Απέργη, Μαστρόκαλλου, Κελαδίτη, Λούδη 1, Κώτσια 1, Πάτερου, Παπαναστασίου 1, Δούλη, Κάτσιου, Λαμπροπούλου, Καραγιάννη