Κραβαρίτης: «Καλύτεροι μέσα από τα παιχνίδια»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κραβαρίτη και της Ιωάννας Χυδριώτη μετά τη νίκη επί της Βουλιαγμένης. 

Κραβαρίτης: «Καλύτεροι μέσα από τα παιχνίδια»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εμφατικά με 10-6 της ενισχυμένης φέτος Βουλιαγμένης για την Α1 Πόλο των Γυναικών. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Κραβαρίτης σχολίασε μετά το φινάλε του αγώνα.

«Ήταν μια, δεν θα έλεγα εύκολη, επικράτηση. Εμείς με την απόδοσή μας το κάναμε να δείχνει εύκολο. Η Βουλιαγμένη είναι πολύ ενισχυμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν. Εμείς προσεγγίσαμε με πάρα πολλή σοβαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μπήκαμε ακριβώς όπως είχαμε σχεδιάσει. Κάποια στιγμή δεν θεωρώ ότι χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, απλά η Βουλιαγμένη αντέδρασε, όπως έπρεπε να αντιδράσει. Για λίγο είχαμε κάποιες αδράνειες, αφού ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και έχουμε πολλά να διορθώσουμε. Μέσα από τα παιχνίδια θα γινόμαστε καλύτεροι».

Από την πλευρά της Ιωάννα Χυδηριώτη τόνισε: «Κάναμε το τρία στα τρία σήμερα στο πρωτάθλημα και έχουμε... αέρα από τη νίκη μας στη σειρά των παιχνιδιών της Ευρώπης. Σήμερα ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Θα αντιμετωπίσουμε τη Βουλιαγμένη και την ερχόμενη εβδομάδα σε ένα πολύ διαφορετικό ματς. Έχουμε όρεξη, θέληση και πάθος και η συνέχεια θα είναι καλύτερη».