Ολυμπιακός: Ξεκινούν προετοιμασία οι νταμπλούχες

Την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν ξεκινούν την Δευτέρα (21/8) το απόγευμα οι νταμπλούχες Ελλάδος. Ο Ολυμπιακός θέτει ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν με νέο προπονητή και με πίστη στο ρόστερ. 

Ολυμπιακός: Ξεκινούν προετοιμασία οι νταμπλούχες

«Σηκώνει μανίκια» ενόψει της νέας σεζόν η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού! Οι νταμπλούχες Ελλάδας ξεκινούν την προετοιμασία τους την Δευτέρα (21/8).

Οι «ερυθρόλευκες» έχουν πολύ υψηλές βλέψεις ενόψει της νέας σεζόν αφού στοχεύουν στο νταμπλ στην Ελλάδα και στην επιστροφή στην κορυφή του Champions League.

Έτσι, την Δευτέρα το απόγευμα, στις 19:15, οι «ερυθρόλευκες» θα συγκεντρωθούν στο κολυμβητήριο του Αλίμου και στις 20:00, θα πέσουν στο νερό και θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους φετινή προπόνηση, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Δημήτρη Κραβαρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για την φάση των ομίλων του Champions League και θα μάθει τους αντιπάλους του στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου.

Πέραν του νέου τεχνικού, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του την νέα σεζόν, αφού έχει πραγματοποιήσει μόλις μια μεταγραφή, αυτή της 25χρονης τερματοφύλακα Ντιβίνα Νίγκρο.

Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιό της με τις νταμπλούχες Ελλάδας ανανέωσε η διεθνής περιφερειακή Φωτεινή Τριχά.