Άλιμος: Ενίσχυση με τις δίδυμες αδερφές Ηρώ και Μελίνα Καρυπίδου (vid)

Τις δίδυμες αδελφές Ηρώ και Μελίνα Καρυπίδου ανακοίνωσε επίσημα ο Άλιμος. 

Άλιμος: Ενίσχυση με τις δίδυμες αδερφές Ηρώ και Μελίνα Καρυπίδου (vid)

Οι δίδυμες αδελφές Ηρώ και Μελίνα Καρυπίδου ανακοινώθηκαν επίσημα από τον Άλιμο. Οι 24χρονες αθλήτριες είχαν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

Αγωνίζονται κυρίως στην περιφέρεια ενώ συνεργάζονται ξανά με τον επικεφαλής τεχνικό του Αλίμου Πάνο Βέργο, προερχόμενες από τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του ΑΛΙΜΟΥ :

«Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών, ανακοινώνουν με χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους με τις αδελφές, Μελίνα και Ηρώ Καρυπίδου, για την σεζόν 2023-2024!

Οι δίδυμες αδελφές, γεννημένες στις 30/11/1999, που μέχρι πέρσι φορούσαν το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, εντάσσονται στο ιδιαίτερα ενισχυμένο σύνολο του Πάνου Βέργου, όπου αμφότερες θα προσφέρουν πολύτιμο έργο στην περιφέρεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson. Ξεκινώντας από τις Ακαδημίες του Ηρακλή, όπου ξεχώρισαν για το ταλέντο και την οξυδέρκειά τους, οι Ηρώ και Μελίνα αγωνίζονται διαχρονικά αχώριστες στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού Πρωταθλήματος, έχοντας κατακτήσει την 7η θέση (με τον ΠΑΟΚ) στην Α1 Γυναικών το 2022-2023, ενώ τα προηγούμενα χρόνια άφησαν το στίγμα τους τόσο στο ΝΟ Λάρισας (2019-2022), όσο και στο ΝΟ Ρεθύμνου (2016-2019). Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μελίνα Καρυπίδου αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της επίθεσης ως αριστερόχειρας, ενώ η αδελφή της – Ηρώ έχει αναπτύξει εξίσου μεγάλες ικανότητες στο σκοράρισμα από την αριστερή πλευρά.

Έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά τους στην Α1 Γυναικών και συνεργαστεί με τον Πάνο Βέργο την περασμένη χρονιά, οι αδελφές Καρυπίδου θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην παρθενική του συμμετοχή στην Ευρώπη και τα προκριματικά του LEN Champions League, προετοιμαζόμενες πυρετωδώς από την πρώτη στιγμή που εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα.

Ηρώ και Μελίνα, σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson!».