Εθνικός: Σπουδαία προσθήκη με τη Σοφία Τορνάρου

Ο Εθνικός ανακοίνωσε την απόκτηση της Σοφίας Τορνάρου από τον Ολυμπιακό.

Εθνικός: Σπουδαία προσθήκη με τη Σοφία Τορνάρου

Παίκτρια του Εθνικού η Σοφία Τορνάρου, η οποία τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό κατέκτησε τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση

«Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την απόκτηση της 19χρονης διεθνούς αθλήτριας, Σοφίας Τορνάρου!

Η 19χρονη, αμυντικός μετρά εμφανίσεις τόσο στην διασυλλογική διοργάνωση του Champions League Γυναικών, όσο και σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με τις μικρές Εθνικές ομάδες! Στην θέση της φουνταριστού, η Σοφία Τορνάρου έχει πετύχει διακρίσεις με τον Ολυμπιακό, έχει αγγίξει και την κορυφή της Ευρώπης και έχει κατακτήσει δις το Champions League και LEN Super Cup τις ίδιες χρονιές.
Φορώντας το «κυανόλευκο» σκουφάκι, η 19χρονη διεθνής αθλήτρια έρχεται να προσθέσει ποιότητα στο σύνολο του Στέφανου Λέανδρου, ενισχύοντας σημαντικά την άμυνα και την επίθεση του Εθνικού Πειραιά με την εμπειρία και την δυναμικότητα της».

Η Σοφία Τορνάρου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την καινούργια αυτή αρχή. Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση του Εθνικού Πειραιά και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Στέφανο Λέανδρο, τους συνεργάτες του αλλά και όλα τα κορίτσια της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε την καλύτερη δυνατή πορεία σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε, με υγεία πάνω από όλα».