Η Τίνα Κοντογιάννη στον Άλιμο

Μια ακόμη μεταγραφή για τον Άλιμο στο πόλο γυναικών. Έδωσε τα χέρια με την Τίνα Κοντογιάννη.

Η Τίνα Κοντογιάννη στον Άλιμο

Η έμπειρη πολίστρια Τίνα Κοντογιάννη ανακοινώθηκε από τον Άλιμο.

«Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν με χαρά, την έναρξη της συνεργασίας τους με την 29χρονη αθλήτρια - Τίνα Κοντογιάννη. Η έμπειρη αριστερόχειρας έρχεται να ενισχύσει την ομάδα Πάνου Βέργου και να προσφέρει πολύτιμες λύσεις σε άμυνα και επίθεση, κατέχοντας παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο (Champions League), καθώς και συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Γυναικών.

Ολοκληρώνοντας την θητεία της στον ΑΝΟ Γλυφάδας (όπου διατέλεσε και αρχηγός), με τον οποίο το 2022 είχε κατακτήσει το Αργυρό μετάλλιο σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Γυναικών (2η θέση), η Τίνα Κοντογιάννη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην αθλητική πορεία της φορώντας το σκουφάκι του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson. Κατέχοντας την κατάλληλη εμπειρία και επαγγελματισμό, αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στο πρώτο ευρωπαϊκό «ταξίδι» της ομάδας στην 2η μόλις του χρονιά στην μεγάλη κατηγόρια, ενώ έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, ΝΟ Βουλιαγμένης και Εθνικό Πειραιά στο παρελθόν. Το 2012 είχε στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια με την Εθνική ομάδα Νεανίδων στο Περθ της Αυστραλίας, κατακτώντας επίσης έναν χρόνο πριν και την κορυφή της Ευρώπης (χρυσό μετάλλιο - επίσης Εθνική Νεανίδων). Την σεζόν 2022-2023 έφτασε στην 2η θέση των τοπ σκόρερ στο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Επιπλέον, η Τίνα Κοντογιάννη έχει διακριθεί σε διασυλλογικό επίπεδο τόσο στην διοργάνωση της LEN Euroleague όσο και στο LEN Trophy, όπου μεταξύ 2013 και 2016 βρισκόταν σταθερά σε μικρούς και μεγάλους τελικούς, κατακτώντας δυο Ασημένια και δυο Χάλκινα μετάλλια με το ΝΟΒ. Τέλος, το 2013 είχε στεφθεί και Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Α1 Γυναικών», αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΑΣ.