Ασημάκη: «Δύναμή μας ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Η πολίστρια των Πειραιωτών ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να κατακλύσουν το Παπαστράτειο. 

Ασημάκη: «Δύναμή μας ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ρίχνεται την Παρασκευή(16/03,19:15) στη μάχη της πρόκρισης για το Φάιναλ 4 της Ευρωλίγκα απέναντι στην Κίνεφ Κίρισι στο Παπαστράτειο. Οι ερυθρόλευκες θέλουν τη νίκη για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης και ζητούν δια στόματος Ασημάκη τον κόσμο στο πλευρό τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελληνίδας πολίστριας:

«Aυτή τη στιγμή, είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Προερχόμαστε από μια ισοπαλία στη Ρωσία και τα πάντα θα κριθούν στον Πειραιά. Είναι πολύ σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας. Η παρουσία του κόσμου αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς και μας δίνει επιπλέον δύναμη.

Είδαμε τα λάθη μας στο πρώτο ματς και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει τακτικά στις προπονήσεις, θα τα καταφέρουμε. Παίζουμε με μια πολύ μεγάλη αντίπαλο αλλά έχουμε την ποιότητα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Περιμένουμε ότι οι οπαδοί μας θα είναι την Παρασκευή εκεί όπως πάντα. Τους καλούμε όλους κοντά μας για να πάρει «φωτιά» το Παπαστράτειο. Θέλουμε να περάσουμε στο Final 4 της Ευρωλίγκα και να διεκδικήσουμε τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τίτλο, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια».