Άλιμος: Αίσθηση με την Ολλανδή Ίλσε Κούλχαας

Εξαιρετική κίνηση από τον Άλιμο με την απόκτηση της Ίλσε Κούλχαας.

Άλιμος: Αίσθηση με την Ολλανδή Ίλσε Κούλχαας

Η διεθνής Ολλανδή πολίστρια Ίλσε Κούλχαας που έπαιζε στη Γλυφάδα ενώ έχει φορέσει και το σκουφάκι της Βουλιαγμένης, θα παραμείνει στη χώρα μας για να αγωνιστεί στον Άλιμο!

Η ανακοίνωση

«Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και η Διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζουν στη γυναικεία ομάδα την αθλήτρια, Ίλσε Κούλχας, η οποία υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μετά την κατάκτηση της 5ης θέσης και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο και θέλοντας να πρωταγωνιστήσει, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson, συμφώνησε με τη διεθνή Ολλανδή αμυντικό, η οποία αποτελεί μια από τις καλύτερες παγκοσμίως στην θέση που αγωνίζεται.

Η Ίλσε Κούλχας γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, καθώς έχει αγωνιστεί σε ΝΟ Βουλιαγμένης και ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ αποτελεί διεθνής με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας, έχοντας ως αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2018 και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2022. Φυσικά, κορυφαίο σημείο της καριέρας της με την Ολλανδία είναι η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Γιάννης Ζουμπουλίδης, καλωσορίζουν την Ίλσε Κούλχας και της εύχονται κάθε επιτυχία με το σκουφάκι της γυναικείας ομάδας».