Μια «καρατέκα» στη Βουλιαγμένη!

Στο δυναμικό του ΝΟΒ ανήκει από τη Δευτέρα (24/9) η Αμερικανίδα περιφερειακή Τζόρνταν Ρέινι, η οποία εκτός από το νερό λατρεύει και το καράτε!

Μια «καρατέκα» στη Βουλιαγμένη!

Μετά τις Άσλεϊ Τζόνσον, Στεφανία Χαραλαμπίδη, η Βουλιαγμένη πρόσθεσε στο ρόστερ της άλλη μία αθλήτρια που αγωνίζεται στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Πρόκειται για την Τζόρνταν Ρέινι, η οποία πρόσφατα κατέκτησε με τις ΗΠΑ το χρυσό μετάλλιο στο FINA Cup που διεξήχθη στη Ρωσία.

Η Ρέινι είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως περιφερειακή και μπορεί να παίξει εξαιρετική άμυνα και να δώσει λύσεις στην προπονήτρια του ΝΟΒ, που ζητάει από τις παίκτριές της να παίζουν δυνατά στα μετόπισθεν.

Η νεαρή Αμερικανίδα, η οποία έπαιζε στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στην Καλιφόρνια, ήταν μέλος και της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ που πριν από τρία χρόνια στο Βόλο είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών.

Πέρα από τα κατορθώματά της στο νερό, η Τζόρνταν Ρέινι έχει άλλη μια λατρεία, το καράτε! Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Αμερικάνοι, για μια επταετία (2002-09) όχι μόνο ασχολήθηκε «ζεστά» με το άθλημα, αλλά είναι και κάτοχος καφέ ζώνης!