Σιούτη: «Θα δείξουμε το καλύτερο που μπορούμε- Το μυαλό μας είναι στο απίστευτο δυστύχημα στα Τέμπη»

Η Χριστίνα Σιούτη μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΝΟ Ρεθύμνου τονίζοντας πως το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στην ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

Σιούτη: «Θα δείξουμε το καλύτερο που μπορούμε- Το μυαλό μας είναι στο απίστευτο δυστύχημα στα Τέμπη»

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του για την Α1 πόλο Γυναικών αντιμετωπίζοντας τον ΝΟ Ρεθύμνου το Σάββατο (4/3, 14:00).

Η 19χρονη περιφερειακός των πρωταθλητριών Ευρώπης, Χριστίνα Σιούτη μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση υπογραμμίζοντας πως όλοι στην ομάδα έχουν το μυαλό τους στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια δύσκολη εβδομάδα για τη χώρα μας, λόγω όσων συνέβησαν στα Τέμπη, αλλά θα κληθούμε να παίξουμε αυτόν τον αγώνα. Παρόλο που το μυαλό όλων μας είναι στο απίστευτο αυτό δυστύχημα, πρέπει να συνεχίσουμε την ροή του πρωταθλήματος. Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο.

Αντίπαλος μας για το Σάββατο, λοιπόν, είναι η ομάδα του Ρεθύμνου. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, παρόλα αυτά είναι ακόμα ένας αγώνας για μας, στο οποίο θα δείξουμε το καλύτερο εαυτό που μπορούμε. Επίσης, είναι μια ευκαιρία για να δούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση».