Ολυμπιακός: Διπλό «χτύπημα» στο πόλο!

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τις Κανετίδου και Παπαναστασίου για το τμήμα του γυναικείου πόλο. 

Ολυμπιακός: Διπλό «χτύπημα» στο πόλο!

Παίκτριες του Ολυμπιακού είναι και επίσημα η 19χρονη Ελένη Κανετίδου και η 17χρονη Δήμητρα Παπαναστασίου. Αμφότερες οι νεοαποκτηθείσες είναι διεθνείς και αγωνίζονται στη θέση του περιφερειακού.

Η ανακοίνωση για την Ελένη Κανετίδου:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Κανετίδου. Η διεθνής αθλήτρια (ημ.γεν. 20/2/2001), αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Ελένη Κανετίδου ανέφερε τα εξής:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και συγχρόνος μεγάλη τιμή, που πλέον αποτελώ κι εγώ μέλος του Ολυμπιακού, μιας απο τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης στον χώρο της Υδατοσφαίρισης. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα αλλά και μεγάλη ευθύνη. Πολύ μεγάλο βήμα για εμένα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον προπονητή και την ομάδα μου».

Η ανακοίνωση για την Δήμητρα Παπαναστασίου:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Δήμητρα Παπαναστασίου. Η διεθνής αθλήτρια (ημ.γεν. 11/8/1999), αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Δήμητρα Παπαναστασίου ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι και εγώ πλέον μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού, ενός τόσο μεγάλου σωματείου με σπουδαίες παίκτριες. Θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ και να φανώ αντάξια των προσδοκιών του προπονητή μου και των ανθρώπων της ομάδας».