Α1 Πόλο Γυναικών: Αιφνιδιαστική αποχώρηση Πάτερου από τον Άλιμο

Τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βαγγέλη Πάτερο ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (20/2) η διοίκηση του Αλίμου.

Α1 Πόλο Γυναικών: Αιφνιδιαστική αποχώρηση Πάτερου από τον Άλιμο

Χώρισαν αίφνης οι δρόμοι της ομάδας πόλο γυναικών του Αλίμου με τον Βαγγέλη Πάτερο, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της ομάδας τη Δευτέρα (20/2).

Ο πολύπειρος τεχνικός αποχωρεί από τα προπονητικά ηνία, τα οποία αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Γιάννης Μπενόπουλος.

Η ανακοίνωση του Αλίμου για το «διαζύγιο» αναφέρει:

«Ο ΆΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και η Διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης, κ. Βαγγέλη Πάτερο.

Ο Βαγγέλης Πάτερος συνέδεσε το όνομα του με τα πρώτα βήματα του συλλόγου και με εκείνον στο «τιμόνι» ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 γυναικών, ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α1, ενώ συμμετείχε για παρθενική φορά στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Διοίκηση του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson και ο πρόεδρος, κ. Γιάννης Ζουμπουλίδης, εκφράζουν το πιο μεγάλο «ευχαριστώ» στον Βαγγέλη Πάτερο, ο οποίος είναι ο αθλητικός μας «πατέρας» και του εύχονται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Τη γυναικεία ομάδα του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson θα οδηγήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών ο κ. Γιάννης Μπενόπουλος.

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ συνεχίζει να δουλεύει για τα επόμενα χρόνια και θα κινηθεί ακόμη πιο δυναμικά για την ενίσχυση και την εξέλιξη του, με όνειρο να συμμετέχει με αξιώσεις στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» της υδατοσφαίρισης».