ΝΕ Πατρών: Τέλος ο Μιχάλης Λαζαρίδης

Τέλος ο Μιχάλης Λαζαρίδης από τη γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕ Πατρών.

ΝΕ Πατρών: Τέλος ο Μιχάλης Λαζαρίδης

Παρελθόν από τη γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕ Πατρών αποτελεί ο Μιχάλης Λαζαρίδης, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τα «δελφίνια».

Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΝΕΠ το περασμένο καλοκαίρι και, μετά τις 14 αγωνιστικές, αφήνει την ομάδα στην έβδομη θέση της κατάταξης στην Α1, σε απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις που οδηγούν σε πλέι-άουτ.

Στο σαββατιάτικο (11/2) παιχνίδι με το Ρέθυμνο, στον πάγκο της πατρινής ομάδας θα καθίσει ο Λάμπρος Αναστασόπουλος, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή.

«Είναι μια απόφαση που ελήφθη με πολύ μεγάλη στεναχώρια και με βαριά καρδιά. Δυστυχώς, όμως, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους είμαι υποχρεωμένος να διακόψουμε τη συνεργασία μας με τη ΝΕΠ. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και μια προς μια όλες τις αθλήτριες. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Θέλω να πιστεύω ότι έφερα έναν αέρα αλλαγής, με τις πρωινές προπονήσεις και με κάποια άλλα πραγματάκια πάνω στα οποία δεν είχαν ξαναδουλέψει τα παιδιά. Νομίζω ότι βάλαμε ένα λιθαράκι και κάναμε κάποια βήματα προς τα εμπρός και ειλικρινά εύχομαι στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν», είπε ο Μιχάλης Λαζαρίδης.