Ολυμπιακός: Στη «μάχη» με στόχο το 10ο σερί και το 14ο συνολικά οι Γυναίκες

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν στις 18:00, εκτός έδρας, το Περιστέρι, για την 1η αγωνιστική με στόχο ένα νικηφόρο ξεκίνημα στην εφετινή αγωνιστική περίοδο

Ολυμπιακός: Στη «μάχη» με στόχο το 10ο σερί και το 14ο συνολικά οι Γυναίκες

Παράλληλα με το ανδρικό τμήμα, πρεμιέρα κάνουν σήμερα (8/10) και οι Γυναίκες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α1.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν στις 18:00, εκτός έδρας, το Περιστέρι, για την 1η αγωνιστική, με στόχο ένα νικηφόρο ξεκίνημα στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Στο Δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να «μπουν» με το «δεξί» στη σεζόν και να κάνουν το καλύτερο «ποδαρικό», στο δρόμο για την κατάκτηση του 10ου διαδοχικού πρωταθλήματος και 14ου συνολικά!

Αναφορικά με το ματς, η Μαργαρίτα Πλευρίτου σχολίασε: «Ξεκίνημα στη σεζόν, μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά πέρυσι, με τέσσερις τίτλους, δύο στην Ελλάδα, δύο στην Ευρώπη. Η ομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της κόντρα στο Περιστέρι, σε ένα ματς που θέλουμε να κερδίσουμε, για να μπούμε με το δεξί στη σεζόν 2022-23.

Θέλουμε να δείχνουμε σε κάθε αγώνα την ποιότητα της ομάδας και, με σεβασμό στους αντιπάλους, να παίρνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στόχος μας, όπως κάθε χρόνο, είναι να παραμείνουμε στην κορυφή, σε Ελλάδα και Ευρώπη».