Βουλιαγμένη: Στον πάγκο της η Κική Λιόση για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοίνωσε την συμφωνία του με την Κική Λιόση που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Βουλιαγμένη: Στον πάγκο της η Κική Λιόση για τα επόμενα τρία χρόνια!

Σε ένα δικό της άνθρωπο εναποθέτει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης την τεχνική ηγεσία της.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Κική Λιόση η οποία θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας από τα νότια προάστια για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η διοίκηση του ΝΟΒ ανακοίνωσε την επιστροφή της στο Όμιλο των οποίων έχει υπηρετήσει από πολλά πόστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την προπονήτρια Κυριακή Λιόση, η οποία θα αναλάβει την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Κική επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον για εκείνη, έχοντας υπάρξει αθλήτρια αλλά και προπονήτρια,τόσο των ακαδημιών όσο και βοηθός της γυναικείας ομάδας του ομίλου μας, επί πολλά συναπτά έτη.

Στον νέο της ρόλο καλείται να φέρει εις πέρας τις φιλοδοξίες και τους στόχους της γυναικείας ομάδας για την επόμενη τριετία».

Η πρώην αρχηγός της εθνικής, παγκόσμια πρωταθλήτρια και «ασημένια» Ολυμπιονίκης «έδωσε τα χέρια» διαδέχεται στο τιμόνι της ομάδας την Άντι Μελιδώνη.

Η 42χρονη τεχνικός αναλαμβάνει την αποστολή να επαναφέρει τη Βουλιαγμένη στο δρόμο των επιτυχιών, καθώς, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η ομάδα έμεινε για πρώτη φορά εκτός τελικών, αφού ηττήθηκε στους ημιτελικούς από τη Γλυφάδα και περιορίστηκε στην τρίτη θέση της Α1 γυναικών.

Την τελευταία διετία η Λιόση καθόταν στον πάγκο της ΑΕΚ.