Μπενέκου: «Κλειδί η άμυνα απέναντι στον Ολυμπιακό»

Για το πρώτο ματς της ημιτελικής σειράς κόντρα στον Ολυμπιακό για την Α1 πόλο γυναικών μίλησε η φουνταριστή του ΕθνικούΆλκηστη Μπενέκου.

Μπενέκου: «Κλειδί η άμυνα απέναντι στον Ολυμπιακό»

Η δυναμική φουνταριστή του Εθνικού, Άλκηστις Μπενέκου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την σειρά των ημιτελικών που ξεκινά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, την ετοιμότητα και ψυχολογία της ίδιας και των συμπαικτριών της, καθώς και τα σημεία που καθορίσουν τους αγώνες που ακολουθούν.

«Είμαστε ενθουσιασμένες για τα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς και φυσικά, θέλουμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν αυτή με καλές και δυνατές εμφανίσεις έτσι ώστε να είμαστε όλοι και όλες ευχαριστημένοι στο τέλος της. Ήταν μια χρονιά με αρκετά «σκαμπανεβάσματα», όμως νομίζω πως η ομάδα έχει αρχίσει να ωριμάζει και αυτό θέλει να δείξει στους επόμενους αγώνες.

Όσον αφορά τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό που έρχονται, πιστεύω πως το “κλειδί” για μια καλή και ανταγωνιστική μας εμφάνιση θα είναι πρωτίστως η άμυνα. Η οργάνωση μας στην άμυνα θα καθορίσει και την ισορροπία μας στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος φέτος και ίσως αποτελεί το φαβορί για τον τίτλο. Παρόλα αυτά εμείς εστιάζουμε στο πλάνο μας και στο να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα ημιτελικά που ξεκινούν.

Ο Εθνικός στους τελευταίους αυτούς αγώνες πρέπει να δείξει το πρόσωπο που έδειξε στην Ευρώπη. Μια ομάδα με αυτοπεποίθηση που δεν φοβάται να αντιμετωπίσει κανέναν, καθώς μέσα στο νερό δεν υπάρχουν ονόματα και τίτλοι, παρά μόνο σκουφάκια»!