Α1 πόλο γυναικών: Παρέμειναν ΠΑΟΚ, ΝΟ Ρεθύμνου, υποβιβάστηκαν Νηρέας Χαλανδρίου, Ηλυσιακός

ΠΑΟΚ και ΝΟ Ρεθύμνου παρέμειναν στην Α1 πόλο γυναικών. Υποβιβάστηκαν στην Α2 οι Νηρέας Χαλανδρίου, Ηλυσιακός. 

Α1 πόλο γυναικών: Παρέμειναν ΠΑΟΚ, ΝΟ Ρεθύμνου, υποβιβάστηκαν Νηρέας Χαλανδρίου, Ηλυσιακός

Ο ΠΑΟΚ – κέρδισε 15-6 τον Νηρέα Χαλανδρίου – και ο ΝΟ Ρεθύμνου – επικράτησε 10-9 του Ηλυσιακού με γκολ στο φινάλεπαρέμειναν στην Α1 πόλο γυναικών. Αντίθετα, οι Νηρέας Χαλανδρίου, Ηλυσιακός υποβιβάστηκαν στην Α2.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο κυρίαρχος στο ματς με τον Νηρέα Χαλανδρίου, με την Ολλανδή Μάουντ Μέγκενς να έχει πέντε γκολ και τη Φραγκιά 7! Έτσι με 2-0 νίκες εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΠΑΟΚ 6-15

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-4, 1-5, 1-2

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χάρης Γιακουμάτος): Πουλοπούλου, Δασκαλάκη 1, Παπαφιλίππου, Γιαμπασάκου 1, Κονταλέξη 1, Κόλλια 2, Μπινιάρη, Κωνσταντοπούλου, Δασκαλάκη, Κατσιάνου, Κακλή, Ψικάκου 1, Μανουσάκη, Τσαγκαλίδη, .Καραχάλιου.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Φορίδου, Μέγκενς 5, Ακιλμπάγιεβα, Μπίκου, Ταυρίδου, Γραικού 2, Λαμπρούση, Στόγιου, Φραγκιά 7, Ντόνα 1, Λασκαρίδου, Μανίκα, Συκά, Παρασκευοπούλου.

Το Ρέθυμνο που είχε κερδίσει τον πρώτο αγώνα στην Κρήτη, αν και βρέθηκε πίσω με 9-6 από τον Ηλυσιακό που ήθελε να ισοφαρίσει τη σειρά, τελικά πήρε τη νίκη με 10-9 και θα είναι και τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Το Ρέθυμνο ψαλίδισε τη διαφορά, ισοφάρισε στα 2.39 από τη λήξη πάλι με την Αμορόζα που ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια με πέντε συνολικά γκολ (και τα τρία τελευταία της ομάδας της) με το τελευταίο να έρχεται 5 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος!

Για τον Ηλυσιακό, τέσσερα γκολ σημείωσε η Γουέμπστερ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ- ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 9-10

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-4, 3-2, 0-2

HΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Σκαρπαλέζου Ν., Μανιάτη, Κουτίνιο 1, Γουέμπστερ 4, Πάτερου, Κωνσταντά 1, Μπακομήτρου, Σκαρπαλέζου Ο. 1, Νικολακοπούλου, Λιαπάκη 1, Ρηγοπούλου, Σαράκη, Μοσχοφίδου, Παναγιότι 1.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Καραγιάννη, Μακ Κι 1, Αμορόζα 5, Κυριακάκη 2, Φαρμάκη 1, Τσιουγκρή 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Φραγγελάκη, Στ.Λιμπιτάκη, Α.Λιμπιτάκη, Δ.Λαμπαθάκη, Μπιρλιράκη, Τσακωνάκη.