Τσίριτς: «Έτοιμη η ομάδα στο Final 4»

Ικανοποιημένος ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Τσίριτς από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του επί της Βουλιαγμένης. Τι είπε η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. 

Τσίριτς: «Έτοιμη η ομάδα στο Final 4»

Ο Σέρβος προπονητής του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Τσίριτς είπε: «Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μου, το ίδιο και από τη Βουλιαγμένη, η οποία ήταν καλή στο ένας εναντίον ενός, κέρδισε κάποια πέναλτι τα οποία ήταν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε για τη συνέχεια. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια, όπως και με τη Γλυφάδα το Σάββατο, προετοιμαζόμαστε για τις 2-3/4, για το Final-4. Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου, πιστεύω θα είμαστε τελείως έτοιμοι την άλλη βδομάδα».

Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη από την πλευρά της τόνισε: «Πετύχαμε μία ακόμη νίκη για το πρωτάθλημα, το μυαλό μας είναι στο Final-4. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτά τα παιχνίδια, το ευρωπαϊκό είναι ο μεγάλος μας στόχος και στα ματς στην Ελλάδα προσπαθούμε να εφαρμόζουμε κάποια πράγματα και τακτικές που μας λέει ο προπονητής μας. Ανυπομονούμε πολύ για την επόμενη εβδομάδα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στο Final-4, εδώ στην έδρα μας! Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο, θα τα δώσουμε όλα την άλλη βδομάδα για να τα καταφέρουμε».