Ολυμπιακός: Επιστροφή στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα το Σάββατο (19/3, 17.00) και αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Τι δήλωσαν για το ματς ο Αλεξάνταρ Τσίριτς και οι Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Χριστίνα Σιούτη.

Ολυμπιακός: Επιστροφή στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α1 επιστρέφει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, το Σάββατο (19/3). Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, που αγωνίστηκαν τελευταία φορά στις 5/3, στην εκτός έδρας νίκη (8-12) επί του Εθνικού, αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχονται στις 17:00 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για τη 16η αγωνιστική.

Κόντρα στις «ασπρόμαυρες», τα κορίτσια του Αλεξάνταρ Τσίριτς θέλουν να πανηγυρίσουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και να αρχίσουν να ανεβάζουν… στροφές, ενόψει του Final-4 της Euroleague στον Πειραιά, το Σαββατοκύριακο 2-3/4.

Τσίριτς: «Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να βγάλουμε φουλ ένταση»

Στις δηλώσεις του για το παιχνίδι ο κόουτς του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Τσίριτς, τόνισε:

«Μετά τις υποχρεώσεις των κοριτσιών με την Εθνική, επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση με ένα σημαντικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για τις αρχές Απρίλη, όλα τα ματς, όλες τις προπονήσεις, τα κάνουμε για τότε, για εκείνη την ημερομηνία. Θα είναι ενδιαφέρον το ματς με τον ΠΑΟΚ, τον σεβόμαστε σαν ομάδα. Θέλουμε να βγάλουμε φουλ ένταση και δύναμη στο νερό και να δείξουμε τον καλό μας εαυτό».

Από πλευράς αθλητριών αρχικά η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη επισήμανε:

«Αύριο παίζουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ, ύστερα από ένα διάστημα κενό, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα. Στόχος μας είναι, φυσικά, η νίκη, ώστε να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για το Final-4 της Euroleague, εδώ στον Πειραιά».

Η δε Χριστίνα Σιούτη πρόσθεσε:

«Θα παίξουμε έναν αγώνα, στον οποίο γνωρίζουμε την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Παρόλα αυτά, πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαρές και συγκεντρωμένες και να εφαρμόσουμε αυτά που έχουμε κάνει στην προπόνηση.

Ο αυριανός αγώνας θα μας βοηθήσει να βρούμε σιγά-σιγά τον αγωνιστικό ρυθμό που ψάχνουμε, μετά τη διακοπή που είχαμε, έχοντας ως στόχο να είμαστε έτοιμες στο Final-4 της Euroleague».