Ολυμπιακός: Κόντρα στον Εθνικό για τη 15η αγωνιστική

Το πειραιώτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Εθνικό έχει σειρά για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Κόντρα στον Εθνικό για τη 15η αγωνιστική

Μετά την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου, η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο πρωτάθλημα.

Το Σάββατο (5/3) στις 16.00, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν τον Εθνικό στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», ως τυπικά φιλοξενούμενες, για τη 15η αγωνιστική της Α1.

Τα κορίτσια του Αλεξάνταρ Τσίριτς θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους, σε Ελλάδα και Ευρώπη και να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα, παίζοντας με απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του ματς με τον Εθνικό.

Για τον ντέρμπι του Πειραιά έκανε δηλώσεις ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Αλεξάνταρ Τσίριτς, επισημαίνοντας τα εξής:

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Εθνικό. Αύριο, πρέπει να έχουμε έμπνευση στο παιχνίδι μας, για να φτάσουμε στην επικράτηση που θέλουμε. Ελπίζω, όλες μου οι αθλήτριες να είναι καλά, σε καλή κατάσταση. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό τον αγώνα».

Από πλευράς αθλητριών μίλησε η Βασιλική Πλευρίτου τονίζοντας:

«Η ομάδα μας ολοκλήρωσε ακόμα ένα στόχο, μετά την πρόκριση μας στο Final-4 του Κυπέλλου, την Τετάρτη. Είχε προηγηθεί και η μεγάλη πρόκριση στο Final-4 της Euroleague, το περασμένο Σάββατο.

Είμαστε χαρούμενες και για τις δύο προκρίσεις που πήραμε. Τώρα, κοιτάμε τα ματς του πρωταθλήματος, ώστε να διατηρήσουμε την αήττητη πορεία που έχουμε. Αύριο, αντιμετωπίζουμε τον Εθνικό και, φυσικά, θέλουμε μία ακόμη νίκη».