ΠΑΟΚ – Νηρέας Χαλανδρίου 9-9: Η Φραγκιά ισοφάρισε για τον γηπεδούχο

ΠΑΟΚ και Νηρέας Χαλανδρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι (9-9) στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, σε εξ αναβολής ματς για την 11η αγωνιστική. 

ΠΑΟΚ – Νηρέας Χαλανδρίου 9-9: Η Φραγκιά ισοφάρισε για τον γηπεδούχο

Ντέρμπι στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, όπου ΠΑΟΚ και Νηρέας Χαλανδρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 9-9 σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο μέρος, ο γηπεδούχος προηγήθηκε και με δυο γκολ διαφορά (3-1, 4-2) αλλά ο φιλοξενούμενος (που παρατάχθηκε με 12 παίκτριες) ισοφάρισε και προηγήθηκε 5-4 με τέρμα της Πηνελόπης Κόλλια. Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε 6:37 από τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου με την Δέσποινα Φραγκιά (τέσσερα τέρματα σημείωσε στο παιχνίδι), και μέχρι το τέλος καμία ομάδα δεν ξέφυγε στο σκορ. Στα 2:17 προηγήθηκε ο Νηρέας Χαλανδρίου 9-8 με την Κόλλια και πάλι και, ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ στο τελικό 9-9 με την Φραγκιά στο 1:59.

ΠΑΟΚ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 9-9

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-3, 3-1, 2-3

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Φορίδου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα 1, Ασκερίδου, Ταυρίδου, Μυτάκη, Λαμπρούση, Κάιζερ 1, Φραγκιά 4, Ντώνα, Λασκαρίδου 3, Μανίκα, Μαλού, Παρασκευοπούλου, Στόγιου.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νίκος Καραμάνης): Πουλοπούλου, Δασκαλάκη, Παπαφιλίππου, Γιαμπασάκου 2, Κονταλέξη 1, Κόλλια 2, Μπινιάρη 2, Κωνσταντοπούλου 2, Ρουσάκη, Κακλή, Ψικάκου, Αρβανιτάκη.