Τσίριτς: «Τα κορίτσια μου είναι σοβαρά και μου αρέσει η επαγγελματικότητα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Τσίριτς μετά το τέλος του αγώνα με τον ΝΟ Ρεθύμνου, στάθηκε στην επαγγελματικότητα των κοριτσιών της ομάδας του Πειραιά. 

Τσίριτς: «Τα κορίτσια μου είναι σοβαρά και μου αρέσει η επαγγελματικότητα»

Ο Σέρβος τεχνικός, Αλεξάνταρ Τσίριτς είπε: «Το πρώτο μου ματς στον πάγκο, πριν από το ματς με την Ντουναϊσβάρος και είναι σημαντικό, για να προσαρμοστώ και να γνωρίσω τις αθλήτριες μου. Δεν είχαμε τόσο χρόνο να βρεθούμε όλοι μαζί στις προπονήσεις, αλλά ξέραμε την κατάσταση και κερδίσαμε. Τώρα, έχουμε το ματς με την Βουλιαγμένη, έχουμε τρεις ημέρες ξεκούρασης και θα είναι και ένα καλό τεστ ενόψει Ντουναϊσβάρος. Τα κορίτσια μου είναι σοβαρά και μου αρέσει η επαγγελματικότητα».

Η Σταυρούλα Δουρέκα είπε: «Εύκολη νίκη στο ντεμπούτο του νέου μας προπονητή. Τώρα, προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι μας στο Κύπελλο με την Βουλιαγμένη, αλλά το μυαλό μας βρίσκεται και στο ματς με την Ντουναϊσβάρος. Άλλη μία προπόνηση για εμάς και μία ακόμα νίκη. Συνεχίζουμε την πορεία μας, προχωράμε και θέλουμε να πετύχουμε κάθε στόχο που έχουμε θέσει, αλλά βήμα-βήμα».

Τέλος, η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη υπογράμμισε: «Ήμασταν πολύ σοβαρές στο παιχνίδι, είχαμε ένα διάλειμμα λόγω Εθνικών ομάδων και παίξαμε ένα καλό ματς με το Ρέθυμνο. Ακολουθεί το ματς Κυπέλλου με την Βουλιαγμένη και μετά το κρίσιμο με την Ντουναϊσβάρος, για τα προημιτελικά στην Ευρώπη. Είναι ένα από τα σημαντικότερα ματς της σεζόν. Ο κ. Αλεξάνταρ είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, της ίδιας φιλοσοφίας με τον κ. Χάρη, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, η μετάβαση ήταν πολύ καλή και πιστεύω, θα συνεχίσουμε στην ίδια πορεία».