«Βουίζει» η Σερβία για Μιχαΐλοβιτς και Ολυμπιακό

Το όνομα του Πρέντραγκ Μιχαΐλοβιτς ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες στη Σερβία, για τον πάγκο της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, εάν τελικά αποχωρήσει για την Κίνα ο Χάρης Παυλίδης.

«Βουίζει» η Σερβία για Μιχαΐλοβιτς και Ολυμπιακό

Ο προπονητής των επιτυχιών Χάρης Παυλίδης μόνο με «θαύμα» θα παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά τη...μυθική πρόταση που έχει στα χέρια του από την Ομοσπονδία της Κίνας για να αναλάβει τις τύχες την Εθνική ομάδα της Κίνας στις γυναίκες.

Μάλιστα ήδη στη Σερβία, ακούγεται έντονα πως ο Πρέντραγκ Μιχαΐλοβιτς είναι ένα από τα ονόματα που...παίζουν για τον πάγκο της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού.

Ήταν πρώτος προπονητής στην Εθνική ομάδα της Αυστραλίας στις γυναίκες από το 2018 μέχρι και το 2021, αντικαθιστώντας τον δικό μας Σάκη Κεχαγιά.

Ο 47χρονος ήταν συνεργάτης του Κεχαγιά στην Εθνική ομάδα της Αυστραλίας, το 2018 έγινε πρώτος προπονητής και οδήγησε την Αυστραλία στο χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού, το 2019.

Ολυμπιακός: Φεύγει ο Παυλίδης - Τρελή πρόταση από την Κίνα

Στο Τόκιο η Εθνική ομάδα της Αυστραλίας πάλεψε για να μπει στα μετάλλια αλλά τελικά έμεινε εκτός τετράδας, παίρνοντας βέβαια την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αποχώρησε από την εθνική ομάδα της Αυστραλίας πριν από λίγους μήνες και πληροφορίες από τη Σερβία αναφέρουν πως το όνομά του είναι ένα από τα υποψήφια για να αντικαταστήσει τον Χάρη Παυλίδη στον πάγκο της ομάδας του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού.

Μένει να δούμε μέσα στις επόμενες μέρες, εάν φυσικά τα όσα λένε στη Σερβία τις τελευταίες ώρες επιβεβαιωθούν και δούμε στον πάγκο του Ολυμπιακού στις γυναίκες, Σέρβο προπονητή, ο οποίος είχε εξαιρετικά αποτελέσματα με την Αυστραλία τα τελευταία χρόνια.