ΠΑΟΚ: Ανανέωσαν οι Φραγκιά, Ασκερίδου

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασία του με τις Δέσποινα Φραγκιά και Γεωργία Ασκερίδου.

ΠΑΟΚ: Ανανέωσαν οι Φραγκιά, Ασκερίδου

Παίκτριες της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ θα είναι και τη νέα σεζόν οι Δέσποινα Φραγκιά και Γεωργία Ασκερίδου.

Η ανακοίνωση

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Δέσποινα Φραγκιά, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 09/08/2001, η Δέσποινα Φραγκιά αγωνίζεται ως φουνταριστή και είναι δεξιόχειρας.

Η Δέσποινα Φραγκιά έχει παραστάσεις και συμμετοχές στην Α1 Κατηγορία, αγωνιζόμενη για λογαριασμό της Βουλιαγμένης αλλά και του Νηρέα Χαλανδρίου.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο, φορώντας το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, συνέβαλλε με την σειρά της στην άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής γυναικείας υδατοσφαίρισης.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Δέσποινα Φραγκιά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Για δεύτερη χρονιά θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, κάτι που με κάνει πολύ περήφανη. Διαφορετικοί στόχοι, μεγαλύτερες προσδοκίες, εντονότερα συναισθήματα, καθώς φέτος θα αγωνιζόμαστε στην Α1 Κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Υπεύθυνο, κ. Γιώργο Νικολαΐδη, και την προπονήτρια, Χρυσούλα Χατζέλλη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η επιμονή και η προσπάθεια όλων μας, θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι αισιόδοξη και θα παλέψω για το καλύτερο».

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Γεωργία Ασκερίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Γεννημένη στις 31/05/2001, η Γεωργία Ασκερίδου αγωνίζεται στην περιφέρεια και είναι δεξιόχειρας.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Γεωργία Ασκερίδου έχει παραστάσεις και συμμετοχές στην Α1 Υδατοσφαίριση γυναικών, φορώντας το σκουφάκι της Βουλιαγμένης, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί στην Α'2 με τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές και ατομικές διακρίσεις.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο, φορώντας το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, συνέβαλλε με την σειρά της στην άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής γυναικείας υδατοσφαίρισης.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Γεωργία Ασκερίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Πέρσι καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να ανεβούμε στην κορυφαία κατηγορία. Φέτος θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε την δυναμικότητα και την αξία του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Υπεύθυνο, κ. Γιώργο Νικολαΐδη, και την προπονήτρια, Χρυσούλα Χατζέλλη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι υγεία σε όλους για τη νέα σεζόν».