Βέριτσα Μπάκοτς: Ανυπόμονη η πολίστρια του Εθνικού

Η Βέριτσα Μπάκοτς του Εθνικού μίλησε για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τη συμμετοχή της στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και την Euroleague.

Βέριτσα Μπάκοτς: Ανυπόμονη η πολίστρια του Εθνικού

Η Βέριτσα Μπάκοτς στα 22 της χρόνια έχει κατακτήσει μετάλλια τόσο στους ηλικιακούς Παναμερικανικούς Αγώνες (Χρυσό και Ασημένιο) όσο και Πρωταθλήματα με την ομάδα του κορυφαίου Αμερικάνικου Πανεπιστημίου USC! Να σημειωθεί επίσης, ότι τα τελευταία χρόνια αποτελεί μέλος της Εθνική ομάδας Γυναικών του Καναδά. Αναμφίβολα, η Καναδή αριστερόχειρας αποκτήθηκε για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον Εθνικό φέτος, όχι μόνον στην περιφέρεια αλλά και στις υπόλοιπες θέσεις.

Οι δηλώσεις της στην ιστοσελίδα του τμήματος πόλο του Εθνικού

Πως πηγαίνει η προετοιμασία της ομάδας σου έως τώρα;

«Η προετοιμασία μας πηγαίνει πολύ καλά! Δουλεύουμε σκληρά και βελτιωνόμαστε σε πολλά πράγματα. Επίσης, ήμασταν πραγματικά τυχεροί που είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκιαγραφήσουμε τις άλλες ομάδες. Ήταν ένα τεράστιο πλεονέκτημα δεδομένου ότι για πολλά κορίτσια από εμάς είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μεταξύ μας ως συμπαίκτριες, οπότε νομίζω ότι αυτά τα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε με άλλους συλλόγους ήταν πολύ χρήσιμα στην προετοιμασία μας, επειδή μας επιτρέπουν να γνωριστούμε μεταξύ μας και να δούμε τα διαφορετικά στυλ παιχνιδιού μας».

Πως αισθάνεσαι τις πρώτες σου μέρες εδώ, στην Ελλάδα;

«Οι πρώτες μου μέρες στην Ελλάδα είναι υπέροχες! Η ομάδα μου και ο σύλλογος του Εθνικού με έκαναν να νιώθω πολύ ευπρόσδεκτη και με βοηθούν απεριόριστα, κάνοντας την μετάβαση αυτή πιο εύκολη για μένα! Η πόλη της Αθήνας είναι όμορφη που την “ερωτεύτηκα” αμέσως! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα δω και άλλα μέρη της Ελλάδας μέσα στο έτος»!

Τα Προκριματικά της Euroleague πλησιάζουν! Ποια είναι τα συναισθήματά σου γι’ αυτήν την “περιπέτεια” που ξεκινά για σένα;

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την Ευρωλίγκα! Είναι η πρώτη μου χρονιά που παίζω στην Ευρώπη και τόσο το ευρωπαϊκό όσο και το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι νέες διοργανώσεις για μένα. Ανυπομονώ να ταξιδέψω στο Πόρτο τον Νοέμβριο και να μπορέσω να ανταγωνιστώ άλλες ομάδες από διαφορετικά μέρη της Ευρώπης»!.