Ολυμπιακός: Σταματάει το πόλο η Χριστίνα Τσουκαλά

Σε ηλικία μόλις 30 ετών η Χριστίνα Τσουκαλά αποφάσισε να βάλει τέλος της στην σπουδαία της καριέρα στο πόλο, όπως ανακοίνωσε μέσω instagram.

Ολυμπιακός: Σταματάει το πόλο η Χριστίνα Τσουκαλά

Η Χριστίνα Τσουκαλά ανακοίνωσε την απόσυρσή της από την ενεργό δράση, βάζοντας τέλος σε μία σπουδαία καριέρα στο πόλο με τον Ολυμπιακό και την εθνική ομάδα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία στο παρελθόν είχε φορέσει και το σκουφάκι της Βουλιαγμένης, ανακοίνωσε την απόφασή της μέσω instagram.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο instagram:

«Ένας νέος κύκλος της ζωής μου αρχίζει και ένας άλλος πολύ σημαντικός κλείνει! Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση, μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρόνια με τον Ολυμπιακό (κατάκτηση treble), να αποσυρθώ από την ενεργό δράση της υδατοσφαίρισης. Αμέτρητες έντονες στιγμές, συγκίνησης, χαράς, λύπης, ενθουσιασμού, απογοήτευσης, αλλά μια γεμάτη εμπειρία που δεν θα άλλαζα για τίποτα στον κόσμο!!!

Δεν περίμενα ότι το πόλο θα γινόταν τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου κατά την διάρκεια αυτής της μακράς πορείας! Ειδικότερα την οικογένεια μου που άντεξε το βάρος της καθημερινότητας μου! Φίλες, φίλους και συμπαίκτριες που γιναν φίλες! Τους προπονητές μου, τόσο της εθνικής όσο και των συλλόγων μου -Βουλιαγμένης και Ολυμπιακού- που αναγνώρισαν την αξία μου και με καθοδήγησαν σε κάθε βήμα της καριέρας μου! Και πάνω απ’ολα τον άνθρωπο μου, που συμπυκνώνει σε ένα πρόσωπο τον σύντροφο, το πρότυπο και το συνοδοιπόρο στο ταξίδι αυτό…».