Επίσημο: Στον ΑΝΟΓ η Ειρήνη Νίνου

Μετά τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, η Ειρήνη Νίνου θα παίξει και στον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Επίσημο: Στον ΑΝΟΓ η Ειρήνη Νίνου

Με το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η Ειρήνη Νίνου. Η 19χρονη περιφερειακή, που έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό και τον ΝΟ Βουλιαγμένης, αποχώρησε από την ομάδα του Λαιμού και θα συνεχίσει στα νότια προάστια αλλά αυτή τη φορά στη Γλυφάδα και τον ΑΝΟΓ.

«Ο ΑΝΟΓ ανακοινώνει την μεταγραφή της Ειρήνης Νίνου στην γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ομίλου.

Η Ειρήνη είναι μια από τις καλύτερες Ελληνίδες παίκτριες, βασική στην εθνική ομάδα γυναικών, με πολλές επιτυχίες παρά το νεαρό της ηλικίας της (19 ετών).

Η νέα παίκτρια του ΑΝΟΓ έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια με όλες τις εθνικές μας ομάδες καθώς και το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας. Έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και στην Βουλιαγμένη.

Ειρήνη καλώς ήρθες. Ευχόμαστε πρώτα από όλα υγεία καθώς και πολλές επιτυχίες με τον ΑΝΟΓ!», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας για την έναρξη της συνεργασίας του με την 19χρονη διεθνή πολίστρια Ειρήνη Νίνου, η οποία ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό και πριν από τρία χρόνια βρέθηκε στη Βουλιαγμένη και τον Λαιμό. Έμεινε ελεύθερη από την ομάδα της Βουλιαγμένης και τη νέα σεζόν θα τη βλέπουμε στον ΑΝΟΓ.