Πόλο: Ο Βαγγέλης Πάτρας αποχώρησε από τον Εθνικό

Τέλος ο Βαγγέλης Πάτρας από τον Εθνικό, με τον κόουτς να κάνει λόγο για υποστολή σημαίας για δεύτερη φορά.

Πόλο: Ο Βαγγέλης Πάτρας αποχώρησε από τον Εθνικό

Ο Βαγγέλης Πάτρας δεν θα είναι στον Εθνικό Πειραιά και τη νέα αγωνιστική περίοδο:

«Υποστολή σημαίας για δεύτερη φορά!

Στον Εθνικό Όμιλο Φιλάθλων Πειραιώς Φαλήρου όταν σου λέει κάποιος παράγοντας «είσαι η σημαία του Εθνικού» ετοιμάσου για αποχώρηση…

Αυτό έγινε και με μένα φέτος για δεύτερη φορά!

Η πρώτη ήταν το 1996 όταν γύρισα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα μετά από μια μεγάλη επιτυχία (6η θέση στους Ολυμπιακούς) και αμέσως μετά έληξαν την δεκάχρονη συνεργασία μας.

Φέτος μετά από την επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου στο πρωτάθλημα κορασίδων και την 4η θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων, συν την πρόσκληση και συμμετοχή αθλητριών μας στις εθνικές ομάδες, (Τερματοφύλακες: Σωτηρέλη, Ζαφειράκη, Βράκα. Περιφεριακές: Καραμπέτσου, Μπέτα, Λαλούση και Γκοτζιά), μου ανακοινώθηκε από τον υπεύθυνο του γυναικείου τμήματος της ομάδας ότι η μεταξύ μας συμφωνία, που έγινε πέρσι και θα είχε διάρκεια 3 χρόνια, δεν ισχύει!

Ο λόγος κατά τα λεγόμενά του είναι ότι το νέο προπονητικό team της ομάδας των γυναικών δεν επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί μου.

Θεωρώντας αυτό ως προσβολή προς εμένα σαν άνθρωπο και προπονητή ο μόνος δρόμος ήταν η αποχώρηση!

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στις ακαδημίες Κέλλυ Μπίσμπα και Ντένη Παπανικολάτο. Ευχαριστώ πολύ την έφορο των ακαδημιών κυρία Λίνα Γιαπιτζή για την άψογη οργάνωση και συνεργασία. Ευχαριστώ τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τις αθλήτριες των ακαδημιών για την προσπάθειά τους την περασμένη δύσκολη χρονιά.

Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή της ομάδας των γυναικών Κώστα Φιτσανάκη, τον βοηθό του Ηλία Κατόπη και τον κύριο Γαλανάκη έφορο της ομάδας για την συνεργασία. Στους συναδέλφους προπονητές εύχομαι καλή επιτυχία στις ομάδες που έχουν αναλάβει για την νέα αγωνιστική περίοδο…

Η αγάπη μου για τον Εθνικό είναι δεδομένη! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο σύλλογος. Ευάγγελος Πάτρας».