Κολοβός για το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού: «Όλα ή τίποτα»

Ο Εθνικός έχει κάνει εξαιρετικές κινήσεις στο πόλο γυναικών και ο Δημήτρης Κολοβός έστειλε το μήνυμά του.

Κολοβός για το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού: «Όλα ή τίποτα»

Ο χρηματοδότης και επικεφαλής του τμήματος πόλο γυναικών του Εθνικού, Δημήτρης Κολοβός φιλοξενήθηκε στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού Ένα 90,4 FM και αναφέρθηκε στις μεταγραφές υψηλού επιπέδου που έγιναν στην ομάδα.

«Στόχος είναι ο Εθνικός να επιστρέψει και πάλι δυνατά στην υδατοσφαίριση. Είναι η πέμπτη μου χρονιά στην ομάδα και είχα πει στην αρχή ό,τι την πέμπτη χρονιά θέλω ο Εθνικός να πάρει κάτι με εμένα, όποτε αυτή την χρονιά έπρεπε να κάνω την διαφορά. Έτσι είπα, όλα ή τίποτα. Οι μεταγραφές που έγιναν δεν έγιναν τυχαία, έχουμε πει πως θέλουμε να κάνουμε κάτι τόσο εντός αλλά και εκτός συνόρων και μάλιστα καταφέραμε να φέρουμε παίκτριες που έχουν το dna του νικητή στο άθλημα, προκειμένου να κάνουμε το κάτι παραπάνω την εφετινή χρονιά», είπε αρχικά ο Κολοβός.

Για το τι ήταν αυτό που «έψησε» τις νέες μεταγραφές να πούνε το ναι και να έρθουν στον Εθνικό: «Ξεκάθαρα το πρότζεκτ που τους θέσαμε. Ήταν μια αρχή και αυτό που θέλουμε είναι να μιλάνε και πάλι όλοι για τον Εθνικό. Έγινε μια αλλαγή στο προπονητικό τιμ με την απόκτηση του Μάρκο Μίσιτς, όπου θα έχει βοηθό ένα τεράστιο όνομα στο ελληνικό γυναικείο πόλο την Αντιγόνη Ρουμπέση και δεν μένουμε εδώ καθώς θα ανακοινωθούν ακόμη δυο – τρεις μεταγραφές. Είναι η πρώτη χρονιά που κλείνουμε τόσες μεταγραφές από πολύ νωρίς».