Επίσημο: Η Γλυφάδα πήρε την Ίλσε Κούλχαας που έπαιζε στη Βουλιαγμένη!

Εξαιρετική κίνηση από τη Γλυφάδα. Ο ΑΝΟΓ ανακοίνωσε την απόκτηση της Ίλσε Κούλχαας που έπαιζε στη Βουλιαγμένη.

Επίσημο: Η Γλυφάδα πήρε την Ίλσε Κούλχαας που έπαιζε στη Βουλιαγμένη!

Στην Ελλάδα και τα νότια προάστια παραμένει η Ίλσε Κούλχαας. Βέβαια η Ολλανδή πολίστρια αλλάζει γειτονιά αφού άφησε τον Λαιμό και τη Βουλιαγμένη και θα παίζει τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Γλυφάδας. Εξαιρετική κίνηση για τον ΑΝΟΓ που ενισχύεται σημαντικά με μία έμπειρη πολίστρια που γνωρίζει άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα αφού έχει αγωνιστεί με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης.

«Ο ΑΝΟΓ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την διεθνή Ολλανδέζα παίκτρια Ίλσε Κούλχαας. Η Ίλσε υπέγραψε το συμβόλαιό της και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα πόλο του ομίλου στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα.

Η Ίλσε είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας και προετοιμάζεται αυτή την εποχή για την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με τα χρώματα του Ν.Ο.Βουλιαγμένης, ενώ έχει παίξει και στο Ιταλικό πρωτάθλημα με την Οριζόντε Κατάνια.

Ίλσε σε καλωσορίζουμε στον ΑΝΟΓ και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής της Ίλσε Κούλχαας στην ομάδα των νοτίων προαστίων που αναμένεται να ανακοινώσει και την Ειρήνη Νίνου, επίσης από τη Βουλιαγμένη.