Επίσημο: Η Ρόζερ Ταραγκό στη Βουλιαγμένη

Παίκτρια της Βουλιαγμένης και επίσημα η διεθνής Ισπανίδα Ροτζέρ Ταραγκό.

Επίσημο: Η Ρόζερ Ταραγκό στη Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη ανακοίνωσε την απόκτηση της Ισπανίδας, Ροτζέρ Ταραγκό, η οποία βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της χώρας της στην Ελλάδα για την τελική φάση του World League και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΝΟΒ.

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την απόκτηση της Ισπανίδας αθλήτριας, Ρόζερ Ταραγκό.

Η Ισπανίδα περιφερειακός έχει γεννηθεί το 1993 και αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας της, ενώ έχει συμμετάσχει σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012 και το 2016. Επίσης, έχει παρουσία σε σωρεία παγκοσμίων και ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Η Ταραγκό έχει αγωνιστεί στη Ματαρό, στη Σαμπαντέλ, ενώ τελευταία αγωνιζόταν στη Μεντιτερανί.

Ρόζερ, καλωσόρισες στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Βουλιαγμένης.

Η Ισπανίδα από την πλευρά της δήλωσε για την μετακίνησή της στην Ελλάδα και τη μεταγραφή της στην ομάδα της Βουλιαγμένης:

«Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέλος της οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Νομίζω ότι μπορώ να κερδίσω πολλά φέτος στην Ελλάδα, τόσο εντός όσο και εκτός του πισίνας.

Είμαι ενθουσιασμένη που θα γνωρίσω τον ελληνικό πολιτισμό καλύτερα και ακόμη περισσότερο θα έχω την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα της Βουλιαγμένης προκειμένου να αγωνιστεί και να παλέψει για κάθε τίτλο».