Μιχάλης Κουντούρης: Ο πρόεδρος των τρεμπλ!

Περήφανος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης πόζαρε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βουλιαγμένη με τις τρεις κούπες (Euroleague, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας) σε περίοπτη θέση. Όπως και το 2018 με τους άνδρες.

Μιχάλης Κουντούρης: Ο πρόεδρος των τρεμπλ!

«Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο και Ευρωπαϊκό» τραγουδούσαν μετά το τέλος του αγώνα με τη Βουλιαγμένη τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη, μαζί με τους λιγοστούς φιλάθλους – όσοι είχαν δικαίωμα – της ομάδας του Πειραιά που βρέθηκαν στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Από κοντά περήφανος ο Μιχάλης Κουντούρης. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ο οποίος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος για τις επιλογές του από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον Σύλλογο.

Τέτοιες βραδιές είναι που θέλει να ζει ο Μιχάλης Κουντούρης. Έχει ζήσει πολλές αλλά ποτέ δεν «χορταίνει» και ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη σεζόν. Κάτι ανάλογο άλλωστε συνέβη και το 2018 με το ανδρικό τμήμα που σάρωσε τους πάντες και τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ήδη σε αυτή τη δεκαετία, με τον Κουντούρη στο τιμόνι, στους άνδρες ο Ολυμπιακός έχει 21 τρόπαια! 9 σερί πρωταθλήματα Ελλάδας, 8 Κύπελλα Ελλάδας, 3 Σούπερ Καπ Ελλάδας, 1 Champions League.

Στις γυναίκες 16 τρόπαια! Η ομάδα του Πειραιά μετρά 8 σερί πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα Ελλάδας σε 4 διοργανώσεις, 1 Σούπερ Καπ Ελλάδας, 2 Euroleague, 1 Ευρωπαϊκό Κύπελλο (LEN Trophy) και 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης!

Στα παραπάνω τρόπαια φυσικά πρέπει να σημειώσουμε πως και τα δύο τμήματα βρίσκονται συνεχώς στην ελίτ της Ευρώπης και εκτός των τίτλων που έχουν κατακτήσει στο εξωτερικό έχουν και πολλές παρουσίες σε τελικούς. Βέβαια, εδώ μιλάμε για τρόπαια και αυτά είναι αυτήν τη στιγμή 37 στη δεκαετία του Μιχάλη Κουντούρη.