Ολυμπιακός – ΑΝΟΓ: Έτοιμος για το 3-0 και την πρόκριση στους τελικούς

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έκλεισε την κανονική περίοδο με 18 νίκες σε ισάριθμα ματς και τώρα στρέφει την προσοχή της στα πλέι οφ.

Ολυμπιακός – ΑΝΟΓ: Έτοιμος για το 3-0 και την πρόκριση στους τελικούς

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τη νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη και απόλυτο των 18 νικών σε ισάριθμα ματς, οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης είναι έτοιμες για την έναρξη των πλέι οφ.

Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη αντιμετωπίζουν το Σάββατο (15/5) στις 13:00 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» τον ΑΝΟ Γλυφάδας με στόχο τη νίκη-πρόκριση στους τελικούς.

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 του ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς μετρούν οι νίκες της κανονικής περιόδου και θέλει μια ακόμα για την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Στους τελικούς (οι οποίοι θα διεξαχθούν 26, 28, 30/5 &31/5, 2/6 αν χρειαστεί) η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Βουλιαγμένη-Εθνικός. Ο αγώνας αυτός θα γίνει τη Δευτέρα (17/5).

Η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε για το ματς του Σαββάτου (15/5) με τον ΑΝΟΓ και τη συνέχεια: «Η ομάδα μας είναι έτοιμη για την διεκδίκηση των δυο εγχώριων τίτλων. Ξεκινάμε το Σάββατο τα πλέι οφ κόντρα στη Γλυφάδα και ακολουθεί το Κύπελλο και στη συνέχεια οι τελικοί του πρωταθλήματος. Στη σειρά των αγώνων που έχουμε μπροστά το επόμενο διάστημα θέλουμε να δείξουμε την ποιότητα της ομάδας μας. Η προσοχή μας ωστόσο είναι στραμμένη πρώτα στο ματς κόντρα στη Γλυφάδα όπου θέλουμε να αγωνιστούμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση».