Απόλυτες οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης του Ολυμπιακού, 14-6 τη Βουλιαγμένη

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε 14-6 την Βουλιαγμένη στον Πειραιά σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής και με το «18 στα 18» πήρε την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πριν τα πλέι-οφ.

Απόλυτες οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης του Ολυμπιακού, 14-6 τη Βουλιαγμένη

Μία ακόμα επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού και ολοκλήρωσε με το απόλυτο την πορεία της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης πέτυχαν το «18 στα 18» στον θεσμό επικρατώντας 14-6 της Βουλιαγμένης στον Πειραιά σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Α’ Γυναικών και ενόψει της συνέχειας απέκτησαν πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ήταν κυρίαρχη σε ένα ακόμα παιχνίδι της, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα βρήκαν 11 αθλήτριες του Θρύλου. Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου και Βασιλική Πλευρίτου πέτυχαν από δύο γκολ, ενώ για την ομάδα του Λαιμού η Έλενα Ξενάκη σημείωσε 4 τέρματα.

Ο Ολυμπιακός έβαλε από το ξεκίνημα τις «βάσεις» για το τρίποντο, καθώς στο πρώτο 8λεπτο προηγήθηκε 4-1 πριν κλείσει το ημίχρονο με το υπέρ του 6-2. Το επιμέρους 5-3 στο 3ο οκτάλεπτο διαμόρφωσε το σκορ στο 11-5, ενώ στην τελευταία περίοδο οι «ερυθρόλευκες»… σφράγισαν και τη νίκη φτάνοντας έτσι στο 14-6.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 14-6

Τα οκταλεπτα: 4-1, 2-1, 5-3, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Χαλδαίου 1, Βασιλική Πλευρίτου 2, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 4, Νίνου, Μ. Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή, Καϊάφα 1, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.