ΝΟ Ρεθύμνου – ΑΕΚ 5-10: Νίκη και πέμπτη θέση

Η ΑΕΚ στην πρώτη της παρουσία στην Α’ Εθνική κατηγορία στο πόλο γυναικών, κατέλαβε την πέμπτη θέση. Κέρδισε τη Δευτέρα (10/5) 10-5 τον ΝΟ Ρεθύμνου.

ΝΟ Ρεθύμνου – ΑΕΚ 5-10: Νίκη και πέμπτη θέση

Την πέμπτη θέση κατέκτησε η ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών και μαθηματικά, μετά τη νίκη της με 10-5 επί του ΝΟ Ρεθύμνου στο πλαίσιο της εξ αναβολής 14ης αγωνιστικής.

Στην παρθενική της παρουσία στην κορυφαία κατηγορία της χώρας και μόλις στον 2ο χρόνο λειτουργίας του τμήματος, αναδείχθηκε 5η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε.

Το 3ο οκτάλεπτο ήταν και το καλύτερο για την ΑΕΚ καθώς έκανε ένα σερί 6-0 με τις Μπενέκου, Στρατιδάκη, Μαστρόκαλου και Πατέρου να σκοράρουν για το 3-8, απέναντι στον ουραγό ΝΟ Ρεθύμνου που πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο και στην τελευταία περίοδο.

Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΚ, την Τετάρτη (12/05, 12:00). Φιλοξενείται από τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής κατηγορίας στο πόλο γυναικών.

ΝΟ Ρεθύμνου – ΑΕΚ 5-10

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 0-6, 2-2.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Κυριακάκη 1, Γαβαλά 3, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη 1, Λαμπαθάκη, Χρυσοβέργη, Φαρμάκη.

ΑΕΚ (Λιόση): Τσουρή, Λούδη Α. 3, Λούδη Ε., Πάτερου 1, Μαστρόκαλου 3, Μπενέκου 2, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Κώτσου, Δανέζη, Δρένιου, Πανάρετου.