Αναβολή στο ΝΟ Λάρισας - ΝΟ Βουλιαγμένης λόγω μη τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου

Αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για το Σάββατο (8/5) αγώνας του ΝΟ Λάρισας με αντίπαλο το ΝΟ Βουλιαγμένης, για την Α’ Εθνική κατηγορία στο πόλο γυναικών. Όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα δεν τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο από τον ΝΟΛ!

Αναβολή στο ΝΟ Λάρισας - ΝΟ Βουλιαγμένης λόγω μη τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου

Δεν πραγματοποιήθηκε ο αγώνας του ΝΟ Λάρισας με τον ΝΟ Βουλιαγμένης που επρόκειτο να διεξαχθεί στη Θεσσαλική πόλη το απόγευμα του Σαββάτου (8/5) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής κατηγορίας στο πόλο γυναικών.

«Ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της μη τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Δεν κατατέθηκαν τα αποτελέσματα των τεστ αντιγόνου από την ομάδα του ΝΟ Λάρισας» αναφέρεται στο φύλλο αγώνα το οποίο υπογράφουν ο αλυτάρχης Κύριος Πασχάλης Σταμούλης και οι διαιτητές κύριοι Κώστας Κυράνης και Αλέξανδρος Χατζηγούλας.

Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η κολυμβητική ομοσπονδία της Ελλάδας. Είναι η πρώτη φορά από την περσινή σεζόν όπου ένας αγώνας πόλο σε άνδρες και γυναίκες, δεν ξεκινά λόγω μη τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου.