Ολυμπιακός: Έκλεισαν θέση στην «κερκίδα» οι πρωταθλήτριες Ευρώπης (vid)

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια για την «εικονική» κερκίδα της φιέστας του 46ου πρωταθλήματος της ομάδας ποδοσφαίρου προμηθεύτηκαν οι πρωταθλήτριες Ευρώπης.

Ολυμπιακός: Έκλεισαν θέση στην «κερκίδα» οι πρωταθλήτριες Ευρώπης (vid)

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια για την «εικονική» κερκίδα της φιέστας του 46ου Πρωταθλήματος της ομάδας ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 12 Μαΐου, προμηθεύτηκαν οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης.

Η κορυφαία ομάδα του Ευρωπαϊκού γυναικείου πόλο, για τη σεζόν 2020-2021, επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (5/5) το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να «πάρει θέση στην κερκίδα».

Τα χρυσά κορίτσια του Ολυμπιακού, πήραν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου, για ένα «εικονικά» γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της 12ης Μαΐου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αβραμίδου: «Να είμαστε εικονικά όλοι εκεί»

Άλκηστη Αβραμίδου: «Όπως είπα και στην επιστροφή μας από τη Βουδαπέστη, θέλουμε να αγκαλιάσει ο κόσμος αυτή την προσπάθεια. Το έχει κάνει ήδη σε σημαντικό βαθμό και ευχαριστούμε όσους ήδη έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους, αλλά δεν σταματάμε την προσπάθεια να «γεμίσουμε» το Καραϊσκάκη. Να είμαστε εικονικά όλοι εκεί! Αυτή θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή τόσο για εμάς, όσο και για ολόκληρο τον Ερασιτέχνη αλλά και για την ομάδα ποδοσφαίρου που κατέκτησε άλλο ένα πρωτάθλημα!»

Τσουκαλά: «Πάμε να «γεμίσουμε» το Καραϊσκάκη»

Χριστίνα Τσουκαλά: «Θέλουμε και εμείς από την πλευρά μας να στηρίξουμε το σύλλογο, σε αυτές τις δύσκολες εποχές για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όπου πάρα όλα αυτά συνεχίσουμε να ζούμε μεγάλες στιγμές. Πάμε να γεμίσουμε το Καραϊσκάκη έστω και εικονικά!»

Μ. Πλευρίτου: «Γεμάτο Καραϊσκάκη, η καλύτερη ανταμοιβή»

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Ήρθαμε και εμείς σήμερα έτσι ώστε να «γεμίσουμε την κερκίδα» παίρνοντας το εικονικό μας εισιτήριο και στηρίζοντας έτσι τον Ερασιτέχνη. Ένα γεμάτο Καραϊσκάκη θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς μετά από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα δείξει την στήριξη του κόσμου αυτή την δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας».

Διαμαντοπούλου: «Ηθική ανταμοιβή για την ομάδα ποδοσφαίρου και εμάς τους αθλητές του Ερασιτέχνη»

Χρυσή Διαμαντοπούλου: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που προμηθευτήκαμε τα ηλεκτρονικά εισιτήρια για τη φιέστα της ομάδας ποδοσφαίρου. Είναι πολύ σημαντικό να γεμίσει «εικονικά» το Καραϊσκάκη και ως ηθική ανταμοιβή για την ομάδα ποδοσφαίρου που κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά και απέναντι σε εμάς τους αθλητές του Ερασιτέχνη οι οποίοι προσπαθούμε να κρατάμε τον Ολυμπιακό ψηλά και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα».

Ελ. Πλευρίτου: «Να γεμίσουμε την κερκίδα έστω και εικονικά»

Ελευθερία Πλευρίτου: «Ήρθαμε και εμείς σήμερα να συνεισφέρουμε στο να γεμίσουμε την κερκίδα του Καραϊσκάκη, έστω και εικονικά. Είναι πολύ σημαντικό που τα έσοδα προορίζονται για τον Ερασιτέχνη και όλοι μπορούν να πάρουν μέρος σε αυτό. Συγχαρητήρια και στην ομάδα ποδοσφαίρου για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου».

Ελευθεριάδου: «Να μας στηρίξει ο κόσμος»

Νικολ Ελευθεριάδου: «Θέλουμε πάρα πολύ αυτή η δύσκολη χρονιά να μας στηρίξει ο κόσμος με αυτό τον τρόπο και να σταθεί έστω και εικονικά δίπλα μας. Είναι η μόνη χρόνια που θα γίνει με αυτό τον τρόπο η φιέστα και θα είναι πολύ σημαντικό για όλους να βρίσκονται εικονικά εκεί. Ο κόσμος έχει την ευκαιρία να δείξει τη στήριξη του και στην ομάδα ποδοσφαίρου για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος και την αγάπη του στον Ερασιτέχνη. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες που έχουν ήδη… πάρει θέση στην κερκίδα».

Β. Πλευρίτου: «Θα είναι τεράστια η χαρά μας να «γεμίσει» όλο το γήπεδο»

Βάσω Πλευρίτου: «Σήμερα κλείσαμε και εμείς την εικονική μας θέση στην κερκίδα σε μια πρωτότυπη και ωραία προσπάθεια που γίνεται και μέσω της οποίας θα ενισχυθεί και ο Ερασιτέχνης. Θα είναι τεράστια η χαρά μας να «γεμίσει» όλο το γήπεδο με τους φιλάθλους μας δείχνοντας την αγάπη τους για αυτήν τον σύλλογο, καθώς η στήριξη του κόσμου κάνει πιο εύκολο τον δρόμο του Ερασιτέχνη για την κατάκτηση της κορυφής ! Για αυτό λοιπόν σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που κατακτήσαμε λίγες μέρες πριν, ένα ακόμα πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα ποδοσφαίρου αλλά και όλα αυτά τα κύπελλα που θα έρθουν μέχρι το τέλος της χρονιάς αυτής. Γεμίζουμε το Καραϊσκάκη στηρίζουμε τον ερασιτέχνη».

Δουρέκα: «Ευχαριστούμε όσους ήδη έχουν κλείσει θέση, προτρέπουμε και τον υπόλοιπο κόσμο»

Σταυρούλα Δουρέκα: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που λάβαμε μέρος και εμείς σε αυτό το εγχείρημα. Είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα αφού με αυτό τον τρόπο στην εποχή που ζούμε μπορούμε να είμαστε και εμείς στη φιέστα κοντά στον Ολυμπιακό για να συγχαρούμε το ποδόσφαιρο αλλά να στηρίξουμε και τον Ερασιτέχνη μας. Ευχαριστούμε όσους ήδη έχουν κλείσει τη θέση τους και προτρέπουμε τον υπόλοιπο κόσμο να βγάλει το εισιτήριο του για να «γεμίσει» το Καραϊσκάκη έστω και εικονικά».