A’ Εθνική πόλο γυναικών: Τέταρτη νίκη για το ΝΟ Λάρισας, 11-6 το ΝΟ Ρεθύμνου

Μια ακόμη νίκη, η τέταρτη, για το ΝΟ Λάρισας στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής πόλο γυναικών. Τα κορίτσια της ομάδας της Λάρισας κέρδισαν 11-6 το ΝΟ Ρεθύμνου.

A’ Εθνική πόλο γυναικών: Τέταρτη νίκη για το ΝΟ Λάρισας, 11-6 το ΝΟ Ρεθύμνου

Την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας στο πόλο γυναικών πέτυχε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/5) στα Χανιά, ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας. Η ομάδα της Λάρισας κέρδισε με 11-6 το ΝΟ Ρεθύμνου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση είκοσι λεπτών αφού ο γιατρός της συνάντησης είχε ένα έκτακτο περιστατικό στο Νοσοκομείο της πόλης.

Η ομάδα της Λάρισας που είχε στην σύνθεσή της 11 κορίτσια, είχε σαν πρωταγωνίστρια την Αγγλίδα Άννι Κλάπερτον που σημείωσε 5 από τα 11 γκολ. Με την νίκη αυτή ο ΝΟΛ αναρριχήθηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΝΟ Ρεθύμνου παρέταξε 10 πολίστριες και αναζητά τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής στις γυναίκες.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 6-11

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 1-2, 2-3.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝOY (προπονητής Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Φαρμάκη, Κυριακάκη 3, Γαβαλά 3, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη, Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (προπονητής Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου 1, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη, Μ. Καρυπίδου 2, Κολτσίδα 1, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη, Κλάπερτον 5, Η. Καρυπίδου 2.