Α' κατηγορία πόλο γυναικών: «8 στα 8» ο Ολυμπιακός, 26-5 τον Νηρέα Χαλανδρίου

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επιβλήθηκε 26-5 του Νηρέα Χαλανδρίου στον Πειραιά και διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος με οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Α' κατηγορία πόλο γυναικών: «8 στα 8» ο Ολυμπιακός, 26-5 τον Νηρέα Χαλανδρίου

Μία ακόμα επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού και με οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες», που ζεσταίνουν τις «μηχανές» τους ενόψει του αγώνα με την ουγγρική Ουίπεστ στις 30 του μηνός στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα στην Βουδαπέστη, επιβλήθηκαν 26-5 του Νηρέα Χαλανδρίου στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» για την 8η αγωνιστική.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Χάρης Παυλίδης, προχώρησε σε αρκετές δοκιμές ενόψει και του ευρωπαϊκού ματς, ενώ πρώτη σκόρερ για τις «ερυθρόλευκες» ήταν η Μυριοκεφαλιτάκη που πέτυχε έξι γκολ. Από την άλλη, Ο Νηρέας του Ανέστη Πεσματζόγλου αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Αύριο το πρωί (9/4, 11.00) οι πολίστριες του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν το ΝΟ Λάρισας ως τυπικά φιλοξενούμενες στον Πειραιά για την 9η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΗΡΕΑΣ 26-5

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 7-1, 9-0, 5-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 4, Μπενέκου 3, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου 1, Αβραμίδου, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Χαλδαίου 1, Βασιλική Πλευρίτου 4, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 6, Δουρέκα, Τορνάρου 1, Τριχά 3.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Μπογκατσένκο 1, Μαυρωτά, Κουτσάφτη, Ε. Κοβάτσεβιτς, Ρουσσάκη, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 1, Αγγελίδη 2, Πάτερου, Σ. Κοβάτσεβιτς, Νιαρχάκου, Παναγιώτι, Κάσσαρη 1, Κονταλέξη.