Μπενέκου: «Ενθουσιασμένες που επιστρέψαμε στους αγώνες μετά τη διακοπή»

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού μετά το 15-1 επί του Πανιωνίου για την Α’ κατηγορία στο πόλο γυναικών, ετοιμάζεται για την αυριανή (3/4) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Μπενέκου: «Ενθουσιασμένες που επιστρέψαμε στους αγώνες μετά τη διακοπή»

Μετά την άνετη νίκη με 15-1 κόντρα στον Πανιώνιο, στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζονται το Σάββατο (3/4).

Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ΑΕΚ στις 11.30, στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στόχος φυσικά των κοριτσιών του νταμπλούχου, που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος είναι η διεύρυνση του απολύτως νικηφόρου σερί με την 7η νίκη σε ισάριθμα ματς. Παράλληλα, ο κόουτς Παυλίδης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει και του final 4 στο τέλος του μήνα.

Πόλο: Δράση σε άνδρες και γυναίκες

Η Άλκηστη Μπενέκου ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαστε ενθουσιασμένες που επιστρέψαμε στους αγώνες μετά τη διακοπή. Κάθε παιχνίδι που παίζουμε μας δίνει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του Final 4 της Ευρώπης γιατί είναι πολύ διαφορετικό να αγωνιζόμαστε από το να παίζουμε μεταξύ μας σε επίπεδο προπόνησης. Υπάρχει πολύ όρεξη στην ομάδα και έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις για να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε ορισμένα σημεία στον τρόπο παιχνιδιού μας».