Πόλο: Φοίβη Χατζηκυριακάκη: «Ένας αγώνας που περιμέναμε καιρό»

Η πολίστρια του Εθνικού, Φοίβη Χατζηκυριακάκη μίλησε για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Τη νίκη επί της Γλυφάδας και τη συνέχεια κόντρα σε ΝΕ Πατρών και ΝΟ Ρεθύμνου.

Πόλο: Φοίβη Χατζηκυριακάκη: «Ένας αγώνας που περιμέναμε καιρό»

Στο ethnikoswaterpolo.gr μίλησε η αρχηγός του Εθνικού, Φοίβη Χατζηκυριακάκη για τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΑΝΟΓ, αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος με τη ΝΕ Πατρών, την Κυριακή στις 12.00 στον Πειραιά και με τον ΝΟ Ρεθύμνου την Τρίτη, 6/4, εκ νέου στον Πειραιά.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που το περιμέναμε αρκετό καιρό, λόγω των αναβολών του πρωταθλήματος. Τα τελευταία χρόνια οι αγώνες με τη Γλυφάδα είναι ντέρμπι. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο η άμυνά μας δεν ήταν καλή.

Στο δεύτερο, ωστόσο, βελτιωθήκαμε σε αυτόν τον τομέα, κάτι που μας έδωσε ψυχολογία και στην επίθεση, δημιουργώντας καλύτερες ευκαιρίες. Η αναμέτρηση είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, όσον αφορά την απόδοσή μας, αφού δεν έχουμε αναπτύξει ρυθμό αγώνων. Κάτι που ελπίζουμε να βρούμε στη συνέχεια».

Για τον στόχο του 2/2 με ΝΕΠ και Ρέθυμνο:

«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος στα επόμενα δυο παιχνίδια είναι να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο και πιο σταθερό πρόσωπο σε άμυνα κ επίθεση που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να πιάσουμε έναν υψηλότερο ρυθμό».