A1 πόλο γυναικών: Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 15-1 τον Πανιώνιο

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 15-1 τον Πανιώνιο στον Πειραιά και με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στην Α’ γυναικών.

A1 πόλο γυναικών: Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 15-1 τον Πανιώνιο

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον αγώνα του στον Πειραιά με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την 6η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Στην επανεκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου στον θεσμό, οι «ερυθρόλευκες» κέρδισαν την αντίπαλό τους με το εμφατικό 15-1 και με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια οδηγούν την κούρσα στην κατάταξη.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη βρέθηκαν να προηγούνται 13-0 στο φινάλε της τρίτης περιόδου, ώσπου έφτασαν και στο τελικό 15-1 στο τελευταίο 8λεπτο, ενώ επόμενος αντίπαλό τους είναι το ματς του Σαββάτου (11.30) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

Ουσιαστικά, τα παιχνίδια αυτά δίνουν την ευκαιρία στον προπονητή του Ολυμπιακού να προβεί σε χρήσιμες δοκιμές αλλά και να αποκτήσει ρυθμό η ομάδα ενόψει των υποχρεώσεών της στο Final 4 της Ευρωλίγκα στην Βουδαπέστη, εκεί όπου στις 30 Απριλίου θα αντιμετωπίσει την Ουίπεστ στον ημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε δηλώσεις της μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο η Σοφία Τορνάρου τόνισε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και πάλι μετά από 5 μήνες διακοπή. Ήταν μεγάλο το διάστημα που μείναμε εκτός αγώνων στις εγχώριες διοργανώσεις. Τα παιχνίδια είναι ουσιαστικά ο λόγος που προπονούμαστε. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα και για την προετοιμασία μας ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκα. Όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, συμβάλουν στην εξέλιξη και τη συνοχή της ομάδας».

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-0, 5-0, 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Μπενέκου 2, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 1, Αβραμίδου, Σιούτη 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Χαλδαίου 1, Βασιλική Πλευρίτου 2, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Δουρέκα, Τορνάρου 1, Τρίχα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Τζουρκα, Σαφέτη, Πουστινίκοβα 1, Αποστολίδου, Ξανθοπούλου, Κούβδου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασιου, Δουρέκα, Α. Παπαναστασιου, Ζερβού.