Η Ελληνιάδη για τη νέα επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα πόλο γυναικών

Τρίτη επανεκκίνηση για την Α’ κατηγορία στο πόλο γυναικών. Οι δηλώσεις της Έλενας Ελληνιάδη του Εθνικού για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η Ελληνιάδη για τη νέα επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα πόλο γυναικών

Ο Εθνικός ολοκληρώνει την Τετάρτη την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Γλυφάδα (1/4). Είναι το πρώτο παιχνίδι των «κυανόλευκων» μετά τις 27 Φεβρουαρίου και τον εξ αναβολής αγώνα με τον ΝΟ Λάρισας για την 5η αγωνιστική. Υπενθυμίζεται ότι ο Εθνικός έχει συγκεντρώσει έως τώρα 12 βαθμούς σε πέντε αναμετρήσεις.

Η Έλενα Ελληνιάδη μίλησε στο ethnikoswaterpolo.gr.

«Είναι αναμφίβολα μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες και είναι εξαντλητικό για έναν αθλητή να κάνει συνεχόμενες προετοιμασίες και να μην παίζει αγώνες. Με αυτόν τον τρόπο δυσκολευόμαστε όλοι να βρούμε ρυθμό στον αγώνα. Η χαρά κάθε παίκτη είναι ο αγώνας. Για πρώτη φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κατάσταση μόνο προπονήσεων και όχι παιχνιδιών. Προσωπικά, όντας αθλήτρια προπόνησης μπορώ να πω πως μοιάζει σαν να λείπει ο στόχος. Βέβαια, είναι ένα διάστημα για προσωπική βελτίωση και καθορισμό διαφορετικών στόχων».

Για την αναμέτρηση με τον ΑΝΟΓ και τη φετινή σεζόν:

«Είναι ένας αγώνας που περιμένουμε. Έχουμε δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις μας και ας κερδίσει ο καλύτερος. Οι στόχοι μας ήταν, είναι και θα είναι οι ίδιοι ακριβώς με την έναρξη του πρωταθλήματος, δηλαδή μια εύκολη είσοδος στην τετράδα και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Σίγουρα, οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα μας σταματήσει».

Για το γεγονός ότι ο Εθνικός Πειραιώς στηρίζει διαρκώς τις αθλήτριες του:

«Ο Εθνικός είναι μια ομάδα με ιστορία και το αποδεικνύει κάθε μέρα, διότι βρίσκεται στο πλάι μας από την πρώτη στιγμή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς και προσωπικά στον κ. Δημήτρη Κολοβό. Νιώθω τυχερή που είμαι μέλος μιας τέτοιας ομάδας».

Για το γεγονός ότι κλήθηκε ξανά στην Εθνική ομάδα γυναικών:

«Μετά από έναν χρόνο κλήθηκα ξανά στην Εθνική ομάδα και είναι τιμή μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να είμαι μόνιμο μέλος τα επόμενα χρόνια».